1 maand gratis sporten voor jou en je vriend(in)

Samen behaal je meer resultaat én is leuker en motiverender! Met wie wil jij samen je fitnessdoelen behalen?

Meld je nu aan!👇

1 maand gratis sporten voor jou en je vriend(in)
arrow-down

Ontdek de kracht van samen sporten

Klaar om je fitnessdoelen naar een hoger niveau te tillen én tegelijkertijd nog meer plezier te hebben? Bij ArenaGym geloven we dat samen sporten niet alleen leuker is, maar ook effectiever.

1 Maand gratis fitness, hoe werkt dat?

Simpel: als je al lid bent of wilt worden van ArenaGym, nodig dan een vriend(in) uit die nog geen lid is. Wanneer je vriend(in) zich inschrijft, krijgen jullie allebei 1 Maand gratis fitness!

Waarom meedoen?

  • Dubbel plezier: Samen sporten maakt elke workout leuker en motiverender.
  • Extra motivatie: Samen met een vriend(in) ga je vaker en sport je intensiever, waardoor je sneller je doelen bereikt.
  • Korting: Allebei korting op je sport abonnement, altijd mooi meegenomen!

Hoe aanmelden?

Vul het formulier in en klik op verzenden. We nemen binnen 1 werkdag contact op met je vriend(in) voor een afspraak. Zodra hij/zij lid is, ontvangen jullie allebei het voordeel!

Vrienden van ArenaGym

Naziem, 39

"In 2019 had ik mijzelf er eindelijk van overtuigd dat het nu tijd word om aan mijzelf te werken. Ik heb toen PT Leondro ontmoet. Van hem heb ik geleerd dat alles eindelijk met de juiste mindset te maken heeft. Hij wist mij te motiveren waardoor ik steeds een stapje harder mijn best ging doen. Mijn buikomvang is van 92 naar 42 cm, 50 cm eraf! Bedankt ArenaGym."

Naziem, 39

Sharon, 51

"Ik train al 2 jaar met veel plezier bij ArenaGym. Mijn voorkeur heeft het kickboksen en de zaktraining, omdat dit afwisselende lessen zijn waarin ik mijn energie kwijt kan. Na de zaktraining is mijn hoofd leeg en heb ik alle spieren in mijn lichaam gebruikt. Tijdens de kickbokslessen leer ik steeds weer nieuwe uitdagende technieken."

Sharon, 51

Guevero, 21

"Ik train nu al ruim 2 jaar bij ArenaGym. Ik doe al wat jaren wedstrijden uitkomend voor team LGT dat gevestigd zit in ArenaGym. Zo nu en dan doe ik mee aan de HIIT of CrossFit les. Dit is 1 van de dingen die de gym uniek maakt, het aanbod is enorm. Daarnaast is het ook een heel persoonlijke gym. Iedereen is vriendelijk en kent elkaar."

Guevero, 21

Jochem, 41

"Ik was een van de eerste klanten, inmiddels al 6 jaar dus. Ik train 3x per week. Er is voldoende ruimte om lekker je eigen training te doen. Door ArenaGym ben ik lichamelijk in de beste staat van mijn leven."

Jochem, 41

arrow-left
arrow-right

Neem een vriend(in mee naar ArenaGym!

× WhatsApp ons!