Het aanbod van ArenaGym

Het aanbod van ArenaGym

Ontdek het veelzijdige Fitness, CrossFit, Kickboks aanbod van AreanGym in Amsterdam.

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Fitness
Fitness

Zoek je een sportschool in Amsterdam waar jij je thuisvoelt, een goede persoonlijke coaching krijgt en zo je doelen haalt? Dan is ArenaGym de beste keuze!

Hyrox
Hyrox

Nieuw bij ArenaGym Hyrox! Een combinatie van fitness, functional training en kracht.

Kickboksen/Boksen
Kickboksen/Boksen

Leer vechten van ervaren wedstrijdvechters voor alle niveau's. Wil je kickboksen om fit te worden of heb je wedstrijdambities? Bij ArenaGym ben je bij het goede adres!

CrossFit
CrossFit

CrossFit is de effectiefste manier om al jouw 10 fysieke skills zo snel mogelijk te verbeteren. Elke dag programmeren wij nieuwe WOD's die je fysiek én mentaal naar het volgende level helpen.

Meer informatie
Bedrijfsfitness
Bedrijfsfitness

Medewerkers motiveren gezonder te leven, zullen hun productiviteit verhogen, kosten verlagen en daarmee de winstgevendheid van bedrijven verbeteren.

Meer informatie
Personal Training
Personal Training

Naast de bestaande programma’s biedt ArenaGym ook personal training. Individuele training met persoonlijke aandacht.

Wat onze leden zeggen

Nazmien, 39

"In 2019 had ik mijzelf er eindelijk van overtuigd dat het nu tijd wort om aan mijzelf te werken. Ik heb toen PT Leandro ontmoet. Van hem heb ik geleerd dat alles eigenlijk met de juiste mindset te maken heeft. Hij wist mij te motiveren waardoor ik steeds een stapje harder mijn best ging doen. Mijn buikomvang is van 92 naar 42 cm, 50 cm eraf! Bedankt ArenaGym

Nazmien, 39

Sharon, 51

"Ik train al 2 jaar met veel plezier bij ArenaGym. Mijn voorkeur heeft het kickboksen en de zaktraining, omdat dit afwisselende lessen zijn waarin ik al mijn energie kwijt kan. Na de zaktraining is mijn hoofd leeg en heb ik alle spieren in mijn lichaam gebruikt. Tijdens de kickbokslessen leer ik steeds weer nieuwe uitdagende technieken."

Sharon, 51

Guevero, 21

“Ik train nu al ruim 2 jaar bij Arenagym. Ik doe al wat jaren aan wedstrijden uitkomend voor Team LGT dat gevestigd zit in ArenaGym. Zo nu en dan doe ik mee aan de HIIT of CrossFit les. Dit is 1 van de dingen die de gym uniek maakt, het aanbod is enorm. Daarnaast is het ook een heel persoonlijke gym. Iedereen is vriendelijk en kent elkaar

Guevero, 21

Jochem, 41

“Ik was een van de eerste klanten, inmiddels al 6 jaar dus. Ik train 3x per week. Er is voldoende ruimte om lekker je eigen trainen te doen. Door arenagym ben ik lichamelijk in de beste staat van mijn leven.”

Jochem, 41

arrow-left
arrow-right
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefweek!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van Fitness tot Hyrox bij ArenaGym

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al sinds 2016 de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Amsterdam. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Fitness, CrossFit en Kickboksen. Met onze Gratis Proefweek en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

× WhatsApp ons!