Crossfit

Crossfit

Wanneer je gewichtheffen, powerliften, gymnastiek, atletiek en strongman combineert krijg je CrossFit. Hierdoor wordt de focus dus ook verlegd naar wat je kunt en welke nieuwe dingen je nog allemaal zou kunnen leren in plaats van hoeveel je weegt of hoeveel vet je hebt. Elke WOD (workout of the day) verschilt maar ze zijn altijd gebaseerd op de 9 fundamentele bewegingen van CrossFit, onder hoge intensiteit en constant variërend. Het klinkt misschien gek, maar CrossFit is voor iedereen! Van jong tot oud en met of zonder blessure.

arrow-down

Waarom CrossFit?

Waarom CrossFit?
  • Verbetering in alle 10 de fysieke skills (o.a. meer kracht, snelheid, lenigheid)
  • Behaal je doel sneller dan verwacht
  • Word onderdeel van onze community
  • Geschikt voor alle niveaus
  • Krijg de beste ondersteuning en begeleiding
  • Fundamentals free-of-charge

Wat kun je verwachten van ArenaGym

Bij ArenaGym bieden wij het volgende aan: CrossFit, Hyrox, Kickboksen, MMA, HIIT, open gym, yoga + juicebar onder 1 dak. Krijg les van
(ex-)topsporters, De beste vibes, Trainen in kleine groepen, 1000m2 high-end faciliteit en Gratis parkeren voor de deur.

Meer informatie

CrossFit bij Arenagym

Reguliere CrossFit wod
Reguliere CrossFit wod

Tijdens deze lessen word je begeleid in de warming up, kracht oefeningen en crossFit workouts

Advanced/RX WOD
Advanced/RX WOD

De workouts zijn pittiger en zijn RX. In deze lessen worden minimaal gescaled. Hier wordt verwacht dat je vrij zelfstandig kan functioneren. Met heft al een redelijke kennis van de oefeningen en CrossFit ervaring is een vereiste.

Arenagym Games
Arenagym Games

3x per jaar organiseren wij een inhouse fitness event voor onze leden.Hierbij kunnen zowel gevorderde- en beginner atleten tegen elkaar strijden.

Nog vragen

Geen probleem! Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Nazmien, 39

"In 2019 had ik mijzelf er eindelijk van overtuigd dat het nu tijd wort om aan mijzelf te werken. Ik heb toen PT Leandro ontmoet. Van hem heb ik geleerd dat alles eigenlijk met de juiste mindset te maken heeft. Hij wist mij te motiveren waardoor ik steeds een stapje harder mijn best ging doen. Mijn buikomvang is van 92 naar 42 cm, 50 cm eraf! Bedankt ArenaGym

Nazmien, 39

Sharon, 51

"Ik train al 2 jaar met veel plezier bij ArenaGym. Mijn voorkeur heeft het kickboksen en de zaktraining, omdat dit afwisselende lessen zijn waarin ik al mijn energie kwijt kan. Na de zaktraining is mijn hoofd leeg en heb ik alle spieren in mijn lichaam gebruikt. Tijdens de kickbokslessen leer ik steeds weer nieuwe uitdagende technieken."

Sharon, 51

Guevero, 21

“Ik train nu al ruim 2 jaar bij Arenagym. Ik doe al wat jaren aan wedstrijden uitkomend voor Team LGT dat gevestigd zit in ArenaGym. Zo nu en dan doe ik mee aan de HIIT of CrossFit les. Dit is 1 van de dingen die de gym uniek maakt, het aanbod is enorm. Daarnaast is het ook een heel persoonlijke gym. Iedereen is vriendelijk en kent elkaar

Guevero, 21

Jochem, 41

“Ik was een van de eerste klanten, inmiddels al 6 jaar dus. Ik train 3x per week. Er is voldoende ruimte om lekker je eigen trainen te doen. Door arenagym ben ik lichamelijk in de beste staat van mijn leven.”

Jochem, 41

Tracy, 28

"Ik was nooit zo sportief maar bij arenagym heb ik allemaal sportmaatjes gemaakt waardoor ik nu elke week kom sporten. Ik heb een uitgebreide intake en uitleg gehad. Waardoor ik nu zelfstandig aan mijn persoonlijke doelen kan werken."

Tracy, 28

arrow-left
arrow-right
Start vandaag nog met CrossFit

Start vandaag nog met CrossFit

FAQ

Kan ik een proefles doen?
Jazeker, je kunt kosteloos kennismaken met ons door een Gratis Proefweek doen.

Hoe is de sfeer in Arenagym?
Een van onze belangrijkste kernwaarden is vriendschap. Iedereen kent elkaar bij Arenagym en de trainers zijn allemaal super vriendelijk. We hebben binnen de gym meerdere hechte communities waardoor je het gevoel hebt alsof je bij een vereniging sport.

Uit welke memberships kan ik kiezen?
Wij hebben verschillende memberships, afhankelijk van jouw voorkeuren en wensen. Doe de online lidmaatschapstest op onze tarievenpagina en ontdek welk programma het beste bij jou past.

Member Spotlight

 

Vraag alle (start)informatie aan

Vraag alle (start)informatie aan

× WhatsApp ons!