Maak kennis met ArenaGym in Amsterdam

Maak kennis met ArenaGym in Amsterdam

Waar je echt begeleid wordt om fitter, gezonder en/of slanker te worden.

arrow-down
Actief sinds 2016
Actief sinds 2016
Vertrouwde omgeving
Vertrouwde omgeving
Altijd persoonlijke begeleiding
Altijd persoonlijke begeleiding

Waarom ArenaGym?

100% persoonlijke begeleiding
100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij ArenaGym altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Breed aanbod in sport
Breed aanbod in sport

ArenaGym heeft een breed aanbod in sport, denk aan: CrossFit, Fitness, Kickboksen en nog meer, de keuze is aan jou!

Ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs

Onze trainers hebben jarenlange ervaring op het gebied van fitness en crossFit.

Goede trainingsprogramma's
Goede trainingsprogramma's

Nooit meer zoeken naar de juiste workout.

Wat zou je (weer) willen bereiken?

Weer fit zijn
Weer fit zijn

Het is al een tijdje geleden dat je je echt fit voelde. Daarom kom je 2, misschien 3 keer per week sporten. Voel je energiek!

Afvallen
Afvallen

De meeste mensen beginnen met sporten voor een beter figuur. Met zowel een trainings- als voedingsplan op maat lukt het jou ook!

Weer in balans
Weer in balans

Even tijd voor jezelf, je vergeet de drukte van de dag, het brengt je leven meer in balans.

Wat spreekt jou het meeste aan?

Fitness
Fitness

Zoek je een sportschool in Amsterdam waar jij je thuisvoelt, een goede persoonlijke coaching krijgt en zo je doelen haalt? Dan is ArenaGym de beste keuze!

Hyrox
Hyrox

Nieuw bij ArenaGym Hyrox! Een combinatie van fitness, functional training en kracht.

Kickboksen/MMA
Kickboksen/MMA

Leer vechten van ervaren wedstrijdvechters voor alle niveau's. Wil je kickboksen om fit te worden of heb je wedstrijdambities? Bij ArenaGym ben je bij het goede adres!

CrossFit
CrossFit

CrossFit is de effectiefste manier om al jouw 10 fysieke skills zo snel mogelijk te verbeteren. Elke dag programmeren wij nieuwe WOD's die je fysiek én mentaal naar het volgende level helpen.

Meer informatie
Bedrijfsfitness
Bedrijfsfitness

Medewerkers motiveren gezonder te leven, zullen hun productiviteit verhogen, kosten verlagen en daarmee de winstgevendheid van bedrijven verbeteren.

Meer informatie
Personal Training
Personal Training

Naast de bestaande programma’s biedt ArenaGym ook personal training. Individuele training met persoonlijke aandacht.

Nog vragen?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Nazmien, 39

"In 2019 had ik mijzelf er eindelijk van overtuigd dat het nu tijd wort om aan mijzelf te werken. Ik heb toen PT Leandro ontmoet. Van hem heb ik geleerd dat alles eigenlijk met de juiste mindset te maken heeft. Hij wist mij te motiveren waardoor ik steeds een stapje harder mijn best ging doen. Mijn buikomvang is van 92 naar 42 cm, 50 cm eraf! Bedankt ArenaGym"

Nazmien, 39

Sharon, 51

"Ik train al 2 jaar met veel plezier bij ArenaGym. Mijn voorkeur heeft het kickboksen en de zaktraining, omdat dit afwisselende lessen zijn waarin ik al mijn energie kwijt kan. Na de zaktraining is mijn hoofd leeg en heb ik alle spieren in mijn lichaam gebruikt. Tijdens de kickbokslessen leer ik steeds weer nieuwe uitdagende technieken."

Sharon, 51

Guevero, 21

“Ik train nu al ruim 2 jaar bij Arenagym. Ik doe al wat jaren aan wedstrijden uitkomend voor Team LGT dat gevestigd zit in ArenaGym. Zo nu en dan doe ik mee aan de HIIT of CrossFit les. Dit is 1 van de dingen die de gym uniek maakt, het aanbod is enorm. Daarnaast is het ook een heel persoonlijke gym. Iedereen is vriendelijk en kent elkaar

Guevero, 21

Jochem, 41

“Ik was een van de eerste klanten, inmiddels al 6 jaar dus. Ik train 3x per week. Er is voldoende ruimte om lekker je eigen trainen te doen. Door arenagym ben ik lichamelijk in de beste staat van mijn leven.”

Jochem, 41

Tracy, 28

"Ik was nooit zo sportief maar bij arenagym heb ik allemaal sportmaatjes gemaakt waardoor ik nu elke week kom sporten. Ik heb een uitgebreide intake en uitleg gehad. Waardoor ik nu zelfstandig aan mijn persoonlijke doelen kan werken.

Tracy, 28

arrow-left
arrow-right
Stel niet langer uit en zet de 1e stap naar je fittere, gezondere, slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap naar je fittere, gezondere, slankere leefstijl

Over ArenaGym in Amsterdam

ArenaGym helpt leden sinds 2016 weer fitter, gezonder en slanker te worden en te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een gratis rondleiding. Of wil je eerst ontdekken wat het beste bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijd bezig met uitstellen… Toch? Daarom, vandaag start jouw gezondere leefstijl! ArenaGym in Amsterdam is jouw coach.

× WhatsApp ons!