Na het aanvragen van de vitaliteitsscan kun je een gratis adviesgesprek met een Physis specialist inplannen.

Tijdens dit gesprek zal verder worden ingegegaan op de vragen die je hebt ingevuld.
Zo wordt er gekeken naar de domeinen die al goed gaan en de domeinen waar je energie lekt.
Middels een One Dose Intervention zul jij juist dié tips krijgen die je op weg helpen naar meer vitaliteit.
Imuunsysteem
Slaap
Stress
Bewegen
Voeding
Ademhaling
Welkom op de vitaliteitsafdeling van arenagym.
Een goede manier om vitaliteit inzichtelijk te maken is de manier waarop ik dat momenteel leer bij de Physis vitaliteits academy. Hier verdelen we vitaliteit onder in 6 domeinen, namelijk:

Voeding
Immuunsysteem
Slaap
Ademhaling
Stress
Bewegen

Je vitaliteit verbeteren kun je dus doen door in te zoomen op al deze domeinen en te kijken waar jouw energielekken zitten, wat al goed gaat en wat dus prioriteit heeft om aan te werken.

Alle domeinen hebben namelijk allerlei verbanden met elkaar. Wist je bijvoorbeeld dat een verhoogde ademhalingsfrequentie ervoor zorgt dat je een hoger stressniveau ervaart wat er vervolgens weer voor zorgt dat je minder goed slaapt wat er vervolgens weer voor zorgt dat je meer neiging hebt voor zoet en dus je gedrag beinvloed!

Zo kan het dus maar zomaar zijn dat je die kilo’s vooral gaat verliezen als je eerst aan de slag gaat met het verbeteren van je ademhalingsfrequentie zodat je minder stress ervaart, beter slaapt en daardoor minder geneigd bent naar ongezond eten.
Je weet nu wat vitaliteit is, hoe je vitaliteit meetbaar en inzichtelijk kunt maken, en wat de invloed van alle corona-maatrelegelen is op onze vitaliteit. In de komende video’s zal ik jullie meenemen in wat je kunt doen om je vitaliteit te verbeteren maar nu eerst wil ik iets met jullie delen.

Om jullie opweg te helpen naar meer vitaliteit hebben wij de Physis vragenlijst gedigitaliseerd en in een arenagym jasje gegoten. Ik nodig je hierbij dan ook uit om naar www.arenagym.nl/vitaliteitsscan te gaan en de vragenlijst zo compleet mogelijk in te vullen. Ga er even goed voor zitten, het duurt ongeveer 10 minuten om hem in te vullen. Vervolgens komen de antwoorden bij mij binnen en nodig ik je uit om langs te komen in de gym om vervolgens jouw vitaliteit te bespreken. Ik zal je vragenlijst analyseren en een eerste gratis advies aan je meegeven.

Vanuit Physis leren we om veel te denken en weinig te doen. Concreet betekent dit goed analyseren van jouw vitaliteit om vervolgens met een One Dose Intervention jou in 1 gesprek al flink op weg te helpen met jouw vitaliteit!

Het gesprek kan eventueel ook via Zoom en is te boeken via www.arenagym.nl/vitaliteitsscan.
Wat voor cijfer scoor jij je eigen vitaliteit als 0 heel slecht is en 10 heel goed? En wat voor cijfer zou je willen? En hoe zou je ervoor kunnen zorgen dat je vitaliteit omhoog gaat?

Het analyseren van jouw vitaliteit begint bij het in kaart brengen van al jouw 6 domeinen, hier komen ze nog een keer:

Voeding
Immuunsysteem
Slaap
Ademhaling
Stress
Bewegen

Vanuit Physis, de vitaliteitsacademy die ik momenteel volg, werken we met een vragenlijst waarin je op elk domein wordt uitgevraagd. Na afronding van de vragenlijst heb je zo een heel compleet beeld van hoe het met jouw vitaliteit is gesteld en waar je aan zou moeten werken.
© 2020 ArenaGym
Locatie & contact
arenagym ligt in het zakendistrict Amstel lll. Parkeren is mogelijk op ons eigen parkeerterrein.
Lemelerbergweg 32, 1101AH Amsterdam
020 261 44 92
info@arenagym.nl
phone-squareenvelopemapmooncogcartheart-pulsebicyclesync linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram