Eerst even voorstellen

 

ArenaGym richt zich voornamelijk op bedrijven en de werknemers hiervan. De doelstelling is om binnen 5 jaar tijd te groeien naar 3 vestigingen op bedrijfslocaties in Amsterdam. Je werkt bij ons dan ook met ondernemers, managers en andere interessante mensen met maar 1 missie: het schrijven van hun eigen succesverhaal. Bij ons geen trainers en coaches die hun telefoon interessanter vinden dan de klant. Wij gaan voor spectaculaire resultaten, iedere klant zien wij als een nieuwe uitdaging die middels intensieve coaching op onze 10 kernelementen naar zijn of haar doel geholpen moet worden. Of hoe wij het ook wel zeggen, van iedere klant maken wij een succesverhaal!

Toelichting op de functie als trainer/coach

 

Als trainer/coach houdt jij je bezig met 4 dingen:

1) het geven van workouts in kleine groepjes van maximaal 10 personen (strength & conditioning).

2) het schrijven van leefstijl strategie plannen

3) het coachen van mensen om de gewenste leefstijl strategie in integreren in het leven

4) personal training

Daarnaast ben je actief op social media om jezelf, onze klanten én ArenaGym te promoten. We slaan hier alleen niet in door, bij ons is jouw persoonlijkheid en je kennis belangrijker dan het aantal volgers dat je op Instagram hebt.

Waar zijn wij naar op zoek?

 

Wij zoeken het liefst een ervaren trainer met commercieel inzicht. Dit betekent dat je vanuit kennis en empathie telkens bezig bent om te kijken hoe je meer waarde toe kunt voegen middels bijvoorbeeld een strategieplan, een coachingstraject een personal trainingstraject of een andere upsell. Mocht jij nog geen ervaring hebben met het geven van trainingen maar heb je al wel je opleiding afgerond? Reageer dan ook! Jouw motivatie en persoonlijkheid blijven voor ons de doorslaggevende factor.

Wat kun je van ons verwachten?

 

  • De keuze uit een zzp constructie of een loondienst constructie van in eerste instantie 12 uur met een snelle doorgroei naar fulltime(indien gewenst)

  • Elke maand een interne opleiding dag

  • Opleidingsmogelijkheden

  • Je werkt in een jong (gemiddeld 30 jaar oud) en ondernemend team

  • Doorgroeimogelijkheden

Functie-eisen

 

Veel belangrijker dan je CV vinden wij je kwaliteiten, je karakter, je eigenschappen en je talenten. De ideale kandidaat heeft veel van de onderstaande kwaliteiten. Jij bent iemand die:

 

Bruist van de Energie: Je bent een harde werker, je bent jong van geest, je hebt uithoudingsvermogen en een positieve instelling.

Positief is: Jij hebt van nature een positieve instelling tijdens het trainen, richting de klant en als collega.

Passie heeft voor fitness en een healthy lifestyle.

Veel empathie heeft: Jij kunt je goed inleven in de gevoelens en gedachtegang van een ander.

Zeer flexibel is: Jij kunt je gemakkelijk aanpassen aan veranderende werkwijzen, werktijden, taken, verantwoordelijkheden, beleidswijzigingen, omgevingen en gedragingen van anderen, zowel binnen als buiten de trainingsruimte.

Staat voor collegialiteit: Je helpt en ondersteunt je collega-trainers en pakt je rol in de ontwikkeling van het team.

Impact heeft: Jij kunt anderen meenemen in jouw ideeën en plannen.

Nieuwsgierig en intelligent is: Je hebt een brede algemene ontwikkeling en brede interesses.

Vloeiend Engels. Je Engels is goed genoeg om in het engels coaching en training te geven.

Je bent commercieel. Zo ben je een echte relatie-bouwer, je bouwt (mede) je eigen klantenkring en zorgt dat deze lang bij je blijven.

Ons selectieproces ziet er als volgt uit:

 

  1. Een brief met je motivatie en CV. Wees in je brief heel duidelijk waarom je deze baan wil en in hoeverre je voldoet aan het door ons gezochte profiel. Deze kun je sturen naar jurre@arenagym.nl.

  2. Een kennismakingsgesprek.

  3. Een dag meelopen.

  4. Contract aanbod.

SUCCES MAIL

Ontvang elke maand inspiratie voor jezelf én jouw bedrijf

We sturen alleen nuttige mails, beloofd!

.