Stappenplan om de feestdagen door te komen

Ze komen er weer aan: de feestdagen. Paar zakken pepernoten, een halve kalkoen en 3 zakken oliebollen en weg resultaat. Of toch niet? Jurre heeft een simpel stappenplan voor je gemaakt om je op weg te helpen. Succes! 

Stap 1. Beweeg!

Zodra je wakker wordt, beweeg! Ga lekker naar buiten voor een lange wandeling, pak een workout bij arenagym, of iets anders, het maakt eigenlijk niet uit wat je doet, zolang je maar beweegt! 

Stap 2. Compenseer

Staat er vanavond een 3 gangendiner op je te wachten? Compenseer dit dan! Dit kan op verschillende manieren:

-Sla je ontbijt over en eet weinig tot niets gedurende de dag

-Eet de dagen voorafgaand aan de feestdagen minder dan normaal

-Eet na de feestdagen minder dan normaal

Stap 3. Geniet!

Als het eenmaal zover is geniet er dan van en hou je niet (teveel) in. Eet vooral wat je lekker vindt en realiseer je dat alles dat je teveel eet hoe dan ook gecompenseerd moet worden!

Stap 4. Bouw aan een sterk en weerbaar lijf

Als je altijd flink aan het trainen bent, waarbij je serieus je grens opzoekt en je structureel gezond eet dan hoef je je eigenlijk nergens meer druk om te maken. Een écht sterk en weerbaar lijf breng je niet zomaar uit balans en al helemaal niet door een paar dagen wat teveel eten.

© 2020 ArenaGym
Locatie & contact
ArenaGym ligt in het zakendistrict Amstel lll. Parkeren is mogelijk op ons eigen parkeerterrein.
Lemelerbergweg 32, 1101AH Amsterdam
020 261 44 92
info@arenagym.nl
phone-squareenvelopemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram