Sportschool Amsterdam Zuidoost

  • Ga resultaatgericht aan de slag
  • Sport in een fijne sfeer 
  • Train met gelijkgestemden

Zoek je een sportschool in Amsterdam Oost?

Jij hebt vast een doel zoals fitter worden, sterker worden of aan je conditie werken. Of heb je al een tijd lang vage pijntjes maar weet je niet hoe je hier vanaf komt? Kom dan eens bij ArenaGym in Amsterdam Zuidoost kijken! Goed bereikbaar met OV (2 minuten vanaf Bijlmer Arena, pal aan metrohalte Bullewijk) en tussen de bedrijven zoals onder andere de ABN Amro. Vanaf Amsterdam Oost is het een kwartiertje fietsen. We maken graag kennis met je!

Bij ArenaGym sport je in kleine groepjes, zelfstandig of met een personal trainer

ArenaGym kun je meer vergelijken met een vereniging. De trainers leren je graag kennen en je medesporters ook! Door met elkaar te trainen wordt je niet alleen extra gestimuleerd maar bouw je ook een band op met elkaar.

Hoezo geen tijd?

Het gaat niet om hoe lang je traint maar om hoe effectief je traint! Bij ArenaGym bieden we voor- en tussen werktijd workouts van 30 minuten aan. Consistent 30 minuten trainen onder begeleiding van onze trainers blijkt dan ook zeer effectief te zijn! Mocht je toch langer willen trainen dan hebben we ook veel workouts van 60 minuten waarop we nog meer kunnen doen.

Ben jij een beginner?

Wij bieden een speciaal fundamentals programma aan voor beginners om jou stap voor stap alles uit te leggen. We nemen je lichaamshouding, uitvoering en bewegingspatroon kritisch onder ogen. Dit is je ideale start als je van plan bent om onze (groeps)trainingen te gaan volgen!

Maak een persoonlijke afspraak

We geven je een rondleiding door ArenaGym

In een rustige setting vertel jij wie je bent

We vragen wat je doelen zijn en wat je allemaal al hebt geprobeerd om deze te behalen, én wat de reden is waarom je deze destijds niet hebt behaald

Op basis van het gesprek stellen we een traject voor: dit bestaat bijvoorbeeld uit: coaching, training en/of fysiotherapie

We plannen een vervolg intakegesprek bij de juiste personen en/of jouw eerste les

Uiteraard krijg je ook de mogelijkheid om een les te proberen alvorens je ergens aan vastzit

DE LOCATIE

ArenaGym is een sportschool in Amsterdam Zuidoost, pál naast metrohalte Bullewijk en 2 minuten afstand van Bijlmer Arena. Parkeren is mogelijk na 16:30 uur (gratis) op ons eigen parkeerterrein.

Hogehilweg 20, 1101CD Amsterdam

020-8207555

info@arenagym.nl

Train als een topsporter

Wees niet bang, wat we hiermee bedoelen is dat topsporters trainen volgens een periodisatie betekent dat we jouw trainingen perfect op elkaar proberen af te stemmen. Zo wordt je snel fit, zonder blessures!

Onze visie

Bij ArenaGym geloven we erin dat iedereen dezelfde doelstelling heeft: fit worden. Voor ons betekent fit worden dat jij energie hebt om de dingen te doen die je echt wilt doen (=vitaliteit) en dat je fysiek in staat bent om meer te doen dan je leeftijdsgenoten. Dit betekent niet alleen dat je meer kracht of conditie hebt maar ook snelheid, uithoudingsvermogen, belastbaarheid tegen blessures, mobiliteit/stabiliteit en lenigheid. Alle trainingen bij ArenaGym zijn dan ook zo opgebouwd dat je beter wordt in al deze facetten. Daarnaast helpen we je middels een strategieplan of een coachingstraject om je leefstijl op peil te krijgen.

Natuurlijk heb jij ook nog een andere doelstelling. Misschien wil je wel een paar kilo afvallen, wil je ronde billen kweken of brede schouders of wil je juist aankomen in spiermassa. Dit is vooral een kwestie van voeding en leefstijl, onze trainingen zijn zo allround dat al jouw doelstellingen hiermee worden behaald.

Check hier de voordelen van trainen bij ArenaGym in Amsterdam Zuidoost

  • Verbetering in alle 10 de fysieke skills (o.a. meer kracht, snelheid, lenigheid)
  • Niet sterk eruit zien maar ook echt fit zijn
  • Profiteer van een ijzersterke periodisatie
  • Train in een fijne verenigings sfeer
  • Goede samenwerking met fysiotherapeut
  • Krijg de persoonlijke aandacht waar je naar op zoek bent!

WAT ANDEREN ZEGGEN

Jochem ter Steege – 40

‘’ArenaGym is voor mij ideaal. Ik werk er tegenover dus als het even kan dan ga ik naar ArenaGym voor een snelle (groeps)workout van 30 minuten. Ik heb een leuke klik met de trainers en alle klanten, wat mij vooral aanspreekt is dat er een ongedwongen sfeer hangt zonder macho’s. Ik ben blij dat we in de buurt zitten!’’

Emilie Donders – 31

‘’Nadat ik de eigenaar van ArenaGym in de Westerunie tegenkwam was ik meteen verkocht, ik wilde met hem trainen! Toen hij me ArenaGym liet zien en we met elkaar aan de slag gingen kwam ik erachter dat ze ook echt weten wat ze aan het doen zijn. Ik was al fit en wilde nog fitter worden, nou dit is zeker gelukt! Daarnaast is het altijd gezellig en wordt er tijdens de trainingen veel gelachen.’’

Sagina Etnel, 32

‘’ArenaGym heeft mij middels coaching geholpen om gezonder te eten, beter te slapen, meer te bewegen en consequent te komen trainen. Dit heeft geresulteerd in een betere fysieke gesteldheid en meer energie gedurende de dag. De sfeer is voor mij het grootste verschil met een ‘’normale’’ sportschool. Bij ArenaGym kennen ze me echt en voel ik mij thuis. Dit heb ik nog niet eerder zo ervaren.”

Bekijk hier al onze diensten

Proefles

Proefles/intake aanvragen

SUCCES MAIL

Ontvang elke maand inspiratie voor jezelf én jouw bedrijf

We sturen alleen nuttige mails, beloofd!

.