Eerst even voorstellen

 

ArenaGym richt zich voornamelijk op bedrijven en de werknemers hiervan. De doelstelling is om binnen 5 jaar tijd te groeien naar 3 vestigingen op bedrijfslocaties in Amsterdam. Je werkt bij ons dan ook met ondernemers, managers en andere interessante mensen met maar 1 missie: het schrijven van hun eigen succesverhaal. Bij ons geen trainers en coaches die hun telefoon interessanter vinden dan de klant. Wij gaan voor spectaculaire resultaten, iedere klant zien wij als een nieuwe uitdaging die middels intensieve coaching op onze 10 kernelementen naar zijn of haar doel geholpen moet worden. Of hoe wij het ook wel zeggen, van iedere klant maken wij een succesverhaal!

Toelichting op de functie als sales consultant

 

Als sales consultant ben jij ervoor verantwoordelijk alle leads om te zetten in klanten. Dit doe je door eerst (telefonisch)contact op te nemen, ze in te plannen voor een proefles of intakegesprek en ze daarna in te schrijven. Zo zul je een deel van de rondleidingen en intakegesprekken ook zelf voeren en zal je een ander deel uitbesteden aan de trainers. Naast het omzetten van leads naar klanten bedenk je ook manieren om refferals en upsells te creëren.

Waar zijn wij naar op zoek?

 

Wij zoeken iemand die vanuit empathie, passie en kennis mensen laat inzien wat wij kunnen betekenen voor hun leven. Jij bent dus geen gladde sales man/vrouw! We zijn voor deze functie op zoek naar iemand die commercieel vaardig is en het liefst al enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie, dit is echter een pré en geen vereiste. Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent om meer mensen te helpen met het behalen van hun doelstelling en daarmee ook jouw doelstellingen behaald.

Wat kun je van ons verwachten?

 

  • De keuze uit een zzp constructie of een loondienst constructie voor 8-12 uur per week

  • Elke maand een interne opleiding dag

  • Opleidingsmogelijkheden

  • Je werkt in een jong (gemiddeld 30 jaar oud) en ondernemend team

  • Doorgroeimogelijkheden

Functie-eisen

 

Veel belangrijker dan je CV vinden wij je kwaliteiten, je karakter, je eigenschappen en je talenten. De ideale kandidaat heeft veel van de onderstaande kwaliteiten. Jij bent iemand die:

 

Bruist van de Energie: Je bent een harde werker, je bent jong van geest, je hebt uithoudingsvermogen en een positieve instelling.

Positief is: Jij hebt van nature een positieve instelling tijdens het trainen, richting de klant en als collega.

Passie heeft voor fitness en een healthy lifestyle.

Veel empathie heeft: Jij kunt je goed inleven in de gevoelens en gedachtegang van een ander.

Staat voor collegialiteit: Je helpt en ondersteunt je collega-trainers en pakt je rol in de ontwikkeling van het team. Bijvoorbeeld tijdens interne inspiratiedagen en het ondersteunen in de commercialiteit van het team.

Houdt van doelstellingen: Als sales consultant is het jouw missie om zoveel mogelijk leads in te schrijven als klant en vanuit hier middels refferals en upsells nog meer uit te halen.

Impact heeft: Jij kunt anderen meenemen in jouw ideeën en plannen.

Nieuwsgierig en intelligent is: Je hebt een brede algemene ontwikkeling en brede interesses.

Vloeiend Engels. Je Engels is goed genoeg om in het engels coaching en training te geven.

Commercieel: Je bent, uiteraard, commercieel. Uiteraard.

Ons selectieproces ziet er als volgt uit:

 

  1. Een brief met je motivatie en CV. Wees in je brief heel duidelijk waarom je deze baan wil en in hoeverre je voldoet aan het door ons gezochte profiel. Deze kun je sturen naar jurre@arenagym.nl.

  2. Een kennismakingsgesprek.

  3. Een dag meelopen.

  4. Contract aanbod.

SUCCES MAIL

Ontvang elke maand inspiratie voor jezelf én jouw bedrijf

We sturen alleen nuttige mails, beloofd!

.