Eerst even voorstellen

 

ArenaGym richt zich voornamelijk op bedrijven en de werknemers hiervan. De doelstelling is om binnen 5 jaar tijd te groeien naar 3 vestigingen op bedrijfslocaties in Amsterdam. Je werkt bij ons dan ook met ondernemers, managers en andere interessante mensen met maar 1 missie: het schrijven van hun eigen succesverhaal. Bij ons geen trainers en coaches die hun telefoon interessanter vinden dan de klant. Wij gaan voor spectaculaire resultaten, iedere klant zien wij als een nieuwe uitdaging die middels intensieve coaching op onze 10 kernelementen naar zijn of haar doel geholpen moet worden. Of hoe wij het ook wel zeggen, van iedere klant maken wij een succesverhaal!

Toelichting op de functie als psycholoog / coach

 

Als psycholoog/coach ben jij verantwoordelijk voor het schrijven van de strategieplannen hoe mensen hun doelen kunnen halen en de bijbehorende coachingstrajecten. Jij bent de expert op dit gebied, om deze reden houd jij je ook bezig met het verder verbeteren van de coachingstrajecten en leidt je de trainers/coaches op om hier ook nog beter in te worden. Als je tussendoor tijd hebt dan ben je bezig met het schrijven van interessante blogs over onderwerpen die je baseert op de vragen die je krijgt van klanten.

Waar zijn wij naar op zoek?

 

Wij zijn op zoek naar een basis psycholoog met affiniteit met sport, fitness en leefstijl. Jij onderscheidt je door jouw achtergrond als psycholoog duidelijk van de reguliere leefstijl coach door meer diepgang, empathie en kennis. Waar het jou ontbreekt aan inhoudelijke kennis over leefstijl en bewegen kunnen wij je dat nog leren. We denken aan een starter of iemand met al enkele jaren werkervaring.

Wat kun je van ons verwachten?

 

  • De keuze uit een zzp constructie of een loondienst constructie

  • Elke maand een interne opleiding dag

  • Opleidingsmogelijkheden

  • Je werkt in een jong (gemiddeld 30 jaar oud) en ondernemend team

  • Doorgroeimogelijkheden

Functie-eisen

 

Veel belangrijker dan je CV vinden wij je kwaliteiten, je karakter, je eigenschappen en je talenten. De ideale kandidaat heeft veel van de onderstaande kwaliteiten. Jij bent iemand die:

 

Bruist van de Energie: Je bent een harde werker, je bent jong van geest, je hebt uithoudingsvermogen en een positieve instelling.

Positief is: Jij hebt van nature een positieve instelling tijdens het trainen, richting de klant en als collega.

Passie heeft.

Veel empathie heeft: Jij kunt je goed inleven in de gevoelens en gedachtegang van een ander.

Staat voor collegialiteit: Je helpt en ondersteunt je collega-trainers en pakt je rol in de ontwikkeling van het team.

Verantwoordelijk en zelfstandig is: Je krijgt veel vrijheid en daarvoor verwachten wij een grote verantwoordelijkheid voor gemaakte afspraken en het afleggen van verantwoording daarover. Ook betekent werken in een kleine organisatie: veel dingen geheel zelf doen van A tot Z.

Impact heeft: Jij kunt anderen meenemen in jouw ideeën en plannen.

Nieuwsgierig en intelligent is: Je hebt een brede algemene ontwikkeling en brede interesses.

Vloeiend Engels. Je Engels is goed genoeg om in het engels coaching en training te geven.

Je bent commercieel. Zo ben je een echte relatie-bouwer, je bouwt (mede) je eigen klantenkring en zorgt dat deze lang bij je blijven.

Ons selectieproces ziet er als volgt uit:

 

  1. Een brief met je motivatie en CV. Wees in je brief heel duidelijk waarom je deze baan wil en in hoeverre je voldoet aan het door ons gezochte profiel. Deze kun je sturen naar jurre@arenagym.nl.

  2. Een kennismakingsgesprek.

  3. Een dag meelopen.

  4. Contract aanbod.

SUCCES MAIL

Ontvang elke maand inspiratie voor jezelf én jouw bedrijf

We sturen alleen nuttige mails, beloofd!

.