Specialiteit:
Powerlifting/weightlifting
Functioneel trainen

Jurre Grimberg

Welkom op mijn profiel! Heb jij de stap gezet om iets aan je fitheid te gaan doen? Supergoed! Ik bied een gratis kennismakingstraining aan om te kijken of we een fit zijn. Zie ik jou binnenkort in de gym?

Missie

Het is mijn persoonlijke missie om van elke ondernemer een echte Baron te maken. Een Baron is niet alleen zakelijk succesvol maar ook persoonlijk succesvol.

Performance

Met het performance pakket gaan we heel doelgericht aan de slag om fysiek en mentaal beter te worden. Ben jij klaar voor de volgende stap?

Fit worden

Word sterker, verbeter je uithoudingsvermogen en leer beter bewegen. Krijg meer energie en verbeter je algehele gezondheid.

Back On Track

Last van blessures, burnout of pijntjes? We starten waar jij nu staat en bepalen samen wat de volgende stap wordt om zo snel mogelijk weer back on track te zijn.

Ondernemers gezocht

Omdat ik zelf ook ondernemer ben begrijp ik goed voor welke uitdagingen jij staat en waarom je de dingen doet die je doet. Ben jij dus ondernemer en zoek je een personal trainer? Ik maak graag kennis met je!
  • ‘’Nadat ik de eigenaar van arenagym in de Westerunie tegenkwam was ik meteen verkocht, ik wilde met hem trainen! Toen hij me arenagym liet zien en we met elkaar aan de slag gingen kwam ik erachter dat ze ook echt weten wat ze aan het doen zijn. Ik was al fit en wilde nog fitter worden, nou dit is zeker gelukt! Daarnaast is het altijd gezellig en wordt er tijdens de trainingen veel gelachen.’’
    Emilie Donders – 31
  • ‘’arenagym is voor mij ideaal. Ik werk er tegenover dus als het even kan dan ga ik naar arenagym voor een snelle (groeps)workout van 30 minuten. Ik heb een leuke klik met de trainers en alle klanten, wat mij vooral aanspreekt is dat er een ongedwongen sfeer hangt zonder macho’s. Ik ben blij dat we in de buurt zitten!’’
    Jochem ter Steege – 40
  • ‘’arenagym heeft mij middels coaching geholpen om gezonder te eten, beter te slapen, meer te bewegen en consequent te komen trainen. Dit heeft geresulteerd in een betere fysieke gesteldheid en meer energie gedurende de dag. De sfeer is voor mij het grootste verschil met een ‘’normale’’ sportschool. Bij arenagym kennen ze me echt en voel ik mij thuis. Dit heb ik nog niet eerder zo ervaren.”
    Sagina Etnel — 32
© 2020 ArenaGym
Locatie & contact
ArenaGym ligt in het zakendistrict Amstel lll. Parkeren is mogelijk op ons eigen parkeerterrein.
Lemelerbergweg 32, 1101AH Amsterdam
020 261 44 92
info@arenagym.nl
phone-squareenvelopemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram