Jack
Specialiteit:
Powerlifting/weightlifting
Functioneel trainen

Jack Donnellan

Hallo welkom op mijn profiel! Denk je erover om fit en sterk te worden? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Ik ben in Ierland geboren en woon in Amsterdam en heb een BSc in Sportcoaching & Prestatie afgerond. Als ik mezelf in 1 woord zou moeten omschrijven, zou het "resultaatgericht" zijn. Ik bied een gratis Functional Movement Screen-test aan om je bewegingsvermogen te beoordelen en op basis hiervan geïndividualiseerde trainingsplan te maken. Dit persoonlijke trainingsplan is ontworpen op jouw behoeften en doelen! Als je het leuk vindt wat je hoort, lees dan verder ...

Missie

Het is mijn persoonlijke missie om de beweging en het zelfvertrouwen van iedereen met wie ik werk te verbeteren. Ik help mensen eenvoudig de beste versie van zichzelf te worden en een gezond en gelukkig leven te leiden door middel van fitness.

High Performance Training

Ik heb een BSc-graad in High Performance Coaching en heb in 3 verschillende professionele sportacademies gewerkt. Ik heb kracht- en conditioneringsplannen in 15 verschillende sporten gegeven, dus ik heb een goed begrip van de wetenschappelijke principes rond training met hoge prestaties. Ik ben buitengewoon efficiënt in het behalen van doelen en dit werd aangetoond in mijn laatste baan toen ik na een jaar werd gepromoveerd tot Head of Performance van een professionele voetbalacademie in Ierland.

Rehabilitation

In het verleden heb ik veel revalidatieprogramma's voor cliënten ontworpen en geïmplementeerd, of het nu gaat om acuut of chronisch letsel. Ik heb een diepgaand begrip van de menselijke anatomie en ik ben gefascineerd door beweging. Aan het einde van een revalidatieprogramma heeft u een verbeterd bewegingsbereik en kracht in het geblesseerde gebied en kunt u met gemak alledaagse dingen doen.

Weight Loss

Als u op zoek bent naar een uitgebreid plan voor gewichtsverlies, bent u bij ons aan het juiste adres! Ik heb veel klanten geholpen die worstelden met afvallen. Zoals ik tegen al mijn klanten zeg: "Ik train iedereen als atleet", dus ik zal talloze uren besteden aan het ontwerpen van uw programma dat voor u op maat is gemaakt!

Ik gebruik mijn professionele atletische ontwikkeling om u te helpen uw doel te bereiken

Als coach heb ik me eerder gespecialiseerd in professionele atletische ontwikkeling, maar mijn passie is om individuen op elk niveau te helpen hun persoonlijke doelen te bereiken.
 • “In 2019 had ik mijzelf er eindelijk van overtuigd dat het nu tijd wordt om aan mijzelf te werken. Ik heb toen PT Leandro ontmoet. Van hem heb ik geleerd dat alles eigenlijk met de juiste mindset te maken heeft. Hij wist mij te motiveren waardoor ik steeds een stapje harder mijn best ging doen. Mijn buikomvang is van 92 naar 42cm, 50cm eraf! Bedankt ArenaGym.”
  Nazmien – 39
 • “Ik train al 2 jaar met veel plezier bij ArenaGym. Mijn voorkeur heeft het kickboksen en de zaktraining, 
  omdat dit afwisselende lessen zijn waarin ik al mijn energie kwijt kan. Na de zaktraining is mijn hoofd leeg 
  en heb ik alle spieren in mijn lichaam gebruikt.Tijdens de kickbokslessen leer ik steeds weer nieuwe 
  uitdagende technieken. "
  Sharon – 51
 • ‘’arenagym is voor mij ideaal. Ik werk er tegenover dus als het even kan dan ga ik naar arenagym voor een snelle (groeps)workout van 30 minuten. Ik heb een leuke klik met de trainers en alle klanten, wat mij vooral aanspreekt is dat er een ongedwongen sfeer hangt zonder macho’s. Ik ben blij dat we in de buurt zitten!’’
  Jochem ter Steege – 40
 • ‘’arenagym heeft mij middels coaching geholpen om gezonder te eten, beter te slapen, meer te bewegen en consequent te komen trainen. Dit heeft geresulteerd in een betere fysieke gesteldheid en meer energie gedurende de dag. De sfeer is voor mij het grootste verschil met een ‘’normale’’ sportschool. Bij arenagym kennen ze me echt en voel ik mij thuis. Dit heb ik nog niet eerder zo ervaren.”
  Sagina Etnel — 32
 • “Ik train nu al ruim 2 jaar bij ArenaGym. Ik doe al wat jaren aan wedstrijden uitkomend voor Team LGT dat gevestigd zit in ArenaGym. Zo nu en dan doe ik mee aan de HIIT of CrossFit les. Dit is 1 van die dingen die de gym uniek maakt, het aanbod is enorm. Daarnaast is het ook een heel persoonlijke gym iedereen is vriendelijk en kent elkaar.”
  Guevero — 21
 • "Ik was nooit zo sportief maar bij arenagym heb ik allemaal sportmaatjes gemaakt waardoor ik nu elke week kom sporten. Ik heb tijdens kickboksen fundamentals alle basistechnieken geleerd waardoor ik nu wekelijks mee train"
  Tracy – 29
© 2020 ArenaGym
Locatie & contact
ArenaGym ligt in het zakendistrict Amstel lll. Parkeren is mogelijk op ons eigen parkeerterrein.
Lemelerbergweg 32, 1101AH Amsterdam
020 261 44 92
info@arenagym.nl
phone-squareenvelopemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram