specialties:
Crossfit
sportperformance

Fubu Hidayat

"Geef een man een vis en hij heeft eten voor één dag. Leer een man vissen en hij heeft eten voor heel zijn leven".

Ik streef ernaar om jou zo snel mogelijk zelfstandig te maken. Educatie staat bij mij daarom hoog in het vaandel. Ik vertel niet alleen maar "WAT" je moet doen, maar leg ook uit "WAAROM". Dit geeft jouw behaalde resultaat een duurzaam karakter.

Missie

Als je niet weet waar je heen gaat, wees dan niet teleurgesteld als je eindbestemming tegenvalt! Dit betekent dat het belangrijk is om heldere doelen te stellen voordat je aan de slag gaat. Vind JIJ het moeilijk om jouw doelen concreet te maken? Ik help je uitdagende, maar wel haalbare doelen te formuleren.

Performance

With the performance package we’ll get you on a goal-oriented journey to get better physically and mentally. Are you ready to take the next step?

Get Fit

Get stronger, improve your endurance and learn to move better. Get more energy and improve your all-around health.

Back On Track

Do you suffer from injuries, burnout or pain? We’ll take a look at where you’re at now and from there make a decision together on what the next step will be to get you back on track as quickly as possible.

Sporter of CrossFitter? Ik zoek jou!

Wil jij competitief CrossFit doen? Of juist beginnen met CrossFit? Of bepaalde technieken verbeteren? Dan zoek ik jou! Door mijn jarenlange topsport carrière kan ik ook goed uit de weg met sporters. 
 • “In 2019 had ik mijzelf er eindelijk van overtuigd dat het nu tijd wordt om aan mijzelf te werken. Ik heb toen PT Leandro ontmoet. Van hem heb ik geleerd dat alles eigenlijk met de juiste mindset te maken heeft. Hij wist mij te motiveren waardoor ik steeds een stapje harder mijn best ging doen. Mijn buikomvang is van 92 naar 42cm, 50cm eraf! Bedankt ArenaGym.”
  Nazmien – 39
 • “Ik train al 2 jaar met veel plezier bij ArenaGym. Mijn voorkeur heeft het kickboksen en de zaktraining, 
  omdat dit afwisselende lessen zijn waarin ik al mijn energie kwijt kan. Na de zaktraining is mijn hoofd leeg 
  en heb ik alle spieren in mijn lichaam gebruikt.Tijdens de kickbokslessen leer ik steeds weer nieuwe 
  uitdagende technieken. "
  Sharon – 51
 • ‘’arenagym is voor mij ideaal. Ik werk er tegenover dus als het even kan dan ga ik naar arenagym voor een snelle (groeps)workout van 30 minuten. Ik heb een leuke klik met de trainers en alle klanten, wat mij vooral aanspreekt is dat er een ongedwongen sfeer hangt zonder macho’s. Ik ben blij dat we in de buurt zitten!’’
  Jochem ter Steege – 40
 • ‘’arenagym heeft mij middels coaching geholpen om gezonder te eten, beter te slapen, meer te bewegen en consequent te komen trainen. Dit heeft geresulteerd in een betere fysieke gesteldheid en meer energie gedurende de dag. De sfeer is voor mij het grootste verschil met een ‘’normale’’ sportschool. Bij arenagym kennen ze me echt en voel ik mij thuis. Dit heb ik nog niet eerder zo ervaren.”
  Sagina Etnel — 32
 • “Ik train nu al ruim 2 jaar bij ArenaGym. Ik doe al wat jaren aan wedstrijden uitkomend voor Team LGT dat gevestigd zit in ArenaGym. Zo nu en dan doe ik mee aan de HIIT of CrossFit les. Dit is 1 van die dingen die de gym uniek maakt, het aanbod is enorm. Daarnaast is het ook een heel persoonlijke gym iedereen is vriendelijk en kent elkaar.”
  Guevero — 21
 • "Ik was nooit zo sportief maar bij arenagym heb ik allemaal sportmaatjes gemaakt waardoor ik nu elke week kom sporten. Ik heb tijdens kickboksen fundamentals alle basistechnieken geleerd waardoor ik nu wekelijks mee train"
  Tracy – 29
© 2020 ArenaGym
Locatie & contact
ArenaGym ligt in het zakendistrict Amstel lll. Parkeren is mogelijk op ons eigen parkeerterrein.
Lemelerbergweg 32, 1101AH Amsterdam
020 261 44 92
info@arenagym.nl
phone-squareenvelopemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram