Jurre
Jurre Grimberg (NLD)
Specialiteit:
Powerlifting/weightlifting
Functioneel trainen
Ben jij ondernemer en wil je sterker, vitaler en fitter worden? Dan moet je bij mij zijn.
Jack
Jack Donnellan (IRL)
Specialiteit:
Weightloss/bodyshaping
sportperformance
Heb je een bepaald doel voor ogen? Ik help je graag om het doel nu echt te bereiken!
Guillermo Blokland
Guillermo Blokland (NL/SU)
specialiteit:
wedstrijd kickboksen
kickboks fitness
Leer vechten als een pro, door een pro. Internationaal & nationaal A-klasse kickboks kampioen (total of 40 fights W23/D3/L14 and 6 K.O.)
Fubu (NL/ID)
specialiteit:
Crossfit
sportperformance
Wil jij extra ondersteuning als (top)-sporter of crossfitter? Dan moet je bij mij zijn!

Ongeacht jouw doelstelling pakken we het hele plaatje aan. Op deze manier word je niet alleen fitter maar ook vitaler.

Beweging
Voeding
Slaap
Stress
Ademhaling
Immuunsysteem
  • ‘’Nadat ik de eigenaar van arenagym in de Westerunie tegenkwam was ik meteen verkocht, ik wilde met hem trainen! Toen hij me arenagym liet zien en we met elkaar aan de slag gingen kwam ik erachter dat ze ook echt weten wat ze aan het doen zijn. Ik was al fit en wilde nog fitter worden, nou dit is zeker gelukt! Daarnaast is het altijd gezellig en wordt er tijdens de trainingen veel gelachen.’’
    Emilie Donders – 31
  • ‘’arenagym is voor mij ideaal. Ik werk er tegenover dus als het even kan dan ga ik naar arenagym voor een snelle (groeps)workout van 30 minuten. Ik heb een leuke klik met de trainers en alle klanten, wat mij vooral aanspreekt is dat er een ongedwongen sfeer hangt zonder macho’s. Ik ben blij dat we in de buurt zitten!’’
    Jochem ter Steege – 40
  • ‘’arenagym heeft mij middels coaching geholpen om gezonder te eten, beter te slapen, meer te bewegen en consequent te komen trainen. Dit heeft geresulteerd in een betere fysieke gesteldheid en meer energie gedurende de dag. De sfeer is voor mij het grootste verschil met een ‘’normale’’ sportschool. Bij arenagym kennen ze me echt en voel ik mij thuis. Dit heb ik nog niet eerder zo ervaren.”
    Sagina Etnel — 32
Good vibes only
Ruime openingstijden
Alleen toptrainers
Voor ieder niveau
1000m2 high-end faciliteit
Gratis parkeren voor de deur

Wij hebben de beste en aardigste personal trainers van Amsterdam, daar selecteren we streng op. Kom snel langs en kies er een uit!

Voor wie is personal training geschikt?

Als je lichamelijke klachten hebt
Als je moeite hebt met volhouden
Als je geen idee hebt hoe je moet trainen
Als je je leefstijl wilt verbeteren
Als je specifieke doelen hebt
Als je meer wilt leren over jezelf

arenagym zorgt er samen met een aantal opleidingspartners voor dat de personal trainers allemaal dezelfde visie en werkwijze hanteren. Samen met deze opleidingspartners geven wij invulling aan onze belangrijkste kernwaarde: ontwikkeling.

Wij leren de personal trainers van arenagym om een nog grotere impact te maken op de vitaliteit van hun klanten middels diepgaande kennis over slaap, voeding, beweging, stress, ademhaling en het immuunsysteem.
Wij verdiepen de trainers van arenagym met diepgaande kennis over de anatomie, periodiseren, personal training en groepstrainingen.

Plan uw gratis proefles

© 2020 ArenaGym
Locatie & contact
arenagym ligt in het zakendistrict Amstel lll. Parkeren is mogelijk op ons eigen parkeerterrein.
Lemelerbergweg 32, 1101AH Amsterdam
+31 636 174 399
info@arenagym.nl
phone-squareenvelopemaphomeheartuserslocationcalendar-fullchart-barsrocketcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram