Jurre
Jurre Grimberg (NLD)
Specialiteit:
Powerlifting/weightlifting
Functioneel trainen
Ben jij ondernemer en wil je sterker, vitaler en fitter worden? Dan moet je bij mij zijn.
Jack
Jack Donnellan (IRL)
Specialiteit:
Weightloss/bodyshaping
sportperformance
Do you have a certain goal in mind you would like to reach? I would love to help you!
Guillermo Blokland
Guillermo Blokland (NL/SU)
specialiteit:
wedstrijd kickboksen
kickboks fitness
Leer vechten als een pro, door een pro. Internationaal & nationaal A-klasse kickboks kampioen (total of 40 fights W23/D3/L14 and 6 K.O.)
Fubu (NL/ID)
specialiteit:
Crossfit
sportperformance
Wil jij extra ondersteuning als (top)-sporter of crossfitter? Dan moet je bij mij zijn!

Ongeacht jouw doelstelling pakken we het hele plaatje aan. Op deze manier word je niet alleen fitter maar ook vitaler.

Beweging
Voeding
Slaap
Stress
Ademhaling
Immuunsysteem

Onze Werkwijze

1. Persoonlijk Gesprek.

Ben je geïnteresseerd in personal training? Dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijk gesprek met 1 van onze personal trainers. Dit gesprek dient ter kennismaking en is geheel vrijblijvend.

2. FMS

Nadat we met elkaar gesproken hebben gaan we een Functional Movement Screening doen. Dit is een test om erachter te komen hoe jouw lichaam functioneert. De uitkomst van deze test is letterlijk een rapportcijfer op het gebied van jouw balans, coördinatie en mobiliteit.

3. training op basis van uitkomst FMS

We laten je ervaren wat functioneel trainen is, op basis van jouw lichaam. Een pittige training, voor ieder niveau met een hoog fungehalte! Op deze manier krijg jij echt een goede indruk hoe het is om personal training te krijgen van een van de personal trainers van arenagym.

4. Anamnese

Na deze training gaan we terug naar jou en hoe jij leeft. Hoe eet je, hoe slaap je, wat doe je aan beweging en hoe voel je je. Wat is jouw doelstelling en is die ook realistisch? Tijdens de anamnese creëren we een compleet beeld om van A(waar sta jij nu) naar B(waar naartoe)te komen.

5. programmering presentatie

Op basis van alle kennis die we nu over jou hebben verzameld maken we een programmering. Dit is een persoonlijk, hollistisch en realistisch plan om jouw doel te bereiken.

6. trajectvoorstel

Uiteindelijk adviseren we jou welk traject je nodig hebt om je doelstelling te behalen. Dit is pas het moment waarop jij hoeft te beslissen of je voor arenagym kiest.

  • ‘’Nadat ik de eigenaar van arenagym in de Westerunie tegenkwam was ik meteen verkocht, ik wilde met hem trainen! Toen hij me arenagym liet zien en we met elkaar aan de slag gingen kwam ik erachter dat ze ook echt weten wat ze aan het doen zijn. Ik was al fit en wilde nog fitter worden, nou dit is zeker gelukt! Daarnaast is het altijd gezellig en wordt er tijdens de trainingen veel gelachen.’’
    Emilie Donders – 31
  • ‘’arenagym is voor mij ideaal. Ik werk er tegenover dus als het even kan dan ga ik naar arenagym voor een snelle (groeps)workout van 30 minuten. Ik heb een leuke klik met de trainers en alle klanten, wat mij vooral aanspreekt is dat er een ongedwongen sfeer hangt zonder macho’s. Ik ben blij dat we in de buurt zitten!’’
    Jochem ter Steege – 40
  • ‘’arenagym heeft mij middels coaching geholpen om gezonder te eten, beter te slapen, meer te bewegen en consequent te komen trainen. Dit heeft geresulteerd in een betere fysieke gesteldheid en meer energie gedurende de dag. De sfeer is voor mij het grootste verschil met een ‘’normale’’ sportschool. Bij arenagym kennen ze me echt en voel ik mij thuis. Dit heb ik nog niet eerder zo ervaren.”
    Sagina Etnel — 32
Good vibes only
Ruime openingstijden
Alleen toptrainers
Voor ieder niveau
1000m2 high-end faciliteit
Gratis parkeren voor de deur

Wij hebben de beste en aardigste personal trainers van Amsterdam, daar selecteren we streng op. Kom snel langs en kies er een uit!

Voor wie is personal training geschikt?

Als je lichamelijke klachten hebt
Als je moeite hebt met volhouden
Als je geen idee hebt hoe je moet trainen
Als je je leefstijl wilt verbeteren
Als je specifieke doelen hebt
Als je meer wilt leren over jezelf

arenagym zorgt er samen met een aantal opleidingspartners voor dat de personal trainers allemaal dezelfde visie en werkwijze hanteren. Samen met deze opleidingspartners geven wij invulling aan onze belangrijkste kernwaarde: ontwikkeling.

Wij leren de personal trainers van arenagym om een nog grotere impact te maken op de vitaliteit van hun klanten middels diepgaande kennis over slaap, voeding, beweging, stress, ademhaling en het immuunsysteem.
Wij verdiepen de trainers van arenagym met diepgaande kennis over de anatomie, periodiseren, personal training en groepstrainingen.

Plan uw gratis proefles

© 2020 ArenaGym
Locatie & contact
arenagym ligt in het zakendistrict Amstel lll. Parkeren is mogelijk op ons eigen parkeerterrein.
Lemelerbergweg 32, 1101AH Amsterdam
+31 636 174 399
info@arenagym.nl
Links
Sportschool Amsterdam Zuidoost
Crossfit Amsterdam Zuidoost
Manueel therapeut Amsterdam Zuidoost
Fysiotherapie Zuidoost
Kickboxing Amsterdam Zuidoost
Kickboksen Amsterdam Zuidoost
Gym Amsterdam Zuidoost
Yoga Zuidoost
Sport Amsterdam Zuidoost
Personal trainer amsterdam zuidoost
Fitness Amsterdam Zuidoost
Sportschool Amsterdam Oost
Coach Amsterdam
phone-squareenvelopemaphomeheartlicenseusersmaplocationcalendar-fullbubbleheart-pulsechart-barsrocketmagnifiercheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram