Functieomschrijving personal trainer

 

ArenaGym richt zich voornamelijk op bedrijven en de werknemers hiervan. De doelstelling is om binnen 5 jaar tijd te groeien naar 3 vestigingen op bedrijfslocaties in Amsterdam. Je werkt bij ons dan ook met ondernemers, managers en andere interessante mensen met maar 1 missie: het schrijven van hun eigen succesverhaal. Bij ons geen trainers en coaches die hun telefoon interessanter vinden dan de klant. Wij gaan voor spectaculaire resultaten, iedere klant zien wij als een nieuwe uitdaging die middels intensieve coaching op onze 10 kernelementen naar zijn of haar doel geholpen moet worden. Of hoe wij het ook wel zeggen, van iedere klant maken wij een succesverhaal!

Toelichting op de functie als personal trainer

 

Als personal trainer ben jij 100% gecommiteerd aan het resultaat van jouw klant. Je krijgt een deel van de klanten van ons en een deel van de klanten draag je zelf aan. Ook zorg je ervoor dat jouw klantenretentiecijfer hoog blijft, door goede resultaten te behalen.

Waar zijn wij naar op zoek?

 

Wij zoeken iemand die écht iets toevoegt aan ons team. Jij hebt bijvoorbeeld een achtergrond als topsporter en hebt al enkele jaren werkervaring als personal trainer. Bij voorkeur neem je ook een eigen klantenkring mee. Het is voor ons erg belangrijk dat jij je ergens in hebt gespecialiseerd hebt. Dit kan bijvoorbeeld (top)sport begeleiding, revalidatie, kantoormensen of lichaamstransformaties zijn.

Wat kun je van ons verwachten?

 

  • De keuze uit een zzp constructie of een loondienst constructie.

  • Elke maand een interne opleiding dag

  • Opleidingsmogelijkheden

  • Je werkt in een jong (gemiddeld 30 jaar oud) en ondernemend team. Naast collega’s zijn we ook elkaars vrienden.

  • Doorgroeimogelijkheden

Functie-eisen

 

Veel belangrijker dan je CV vinden wij je kwaliteiten, je karakter, je eigenschappen en je talenten. De ideale kandidaat heeft veel van de onderstaande kwaliteiten. Jij bent iemand die:

 

Bruist van de Energie: Je bent een harde werker, je bent jong van geest, je hebt uithoudingsvermogen en een positieve instelling.

Positief is: Jij hebt van nature een positieve instelling tijdens het trainen, richting de klant en als collega.

Passie heeft voor 1:1 begeleiding.

Veel empathie heeft: Jij kunt je goed inleven in de gevoelens en gedachtegang van een ander.

Zeer flexibel is: Jij kunt je gemakkelijk aanpassen aan veranderende werkwijzen, werktijden, taken, verantwoordelijkheden, beleidswijzigingen, omgevingen en gedragingen van anderen, zowel binnen als buiten de trainingsruimte.

Staat voor collegialiteit: Je helpt en ondersteunt je collega-trainers en pakt je rol in de ontwikkeling van het team. Bijvoorbeeld tijdens interne inspiratiedagen en het ondersteunen in de commercialiteit van het team.

Verantwoordelijk en zelfstandig is: Je krijgt veel vrijheid en daarvoor verwachten wij een grote verantwoordelijkheid voor gemaakte afspraken en het afleggen van verantwoording daarover. Ook betekent werken in een kleine organisatie: veel dingen geheel zelf doen van A tot Z. Wij denken aan iemand met 3 tot 10 jaar werkervaring.

Impact heeft: Jij kunt anderen meenemen in jouw ideeën en plannen.

Nieuwsgierig en intelligent is: Je hebt een brede algemene ontwikkeling en brede interesses.

Vloeiend Engels. Je Engels is goed genoeg om in het engels coaching en training te geven.

Je bent commercieel. Zo ben je een echte relatie-bouwer, je bouwt (mede) je eigen klantenkring en zorgt dat deze lang bij je blijven.

Ons selectieproces ziet er als volgt uit:

 

  1. Een brief met je motivatie en CV. Wees in je brief heel duidelijk waarom je deze baan wil en in hoeverre je voldoet aan het door ons gezochte profiel. Deze kun je sturen naar jurre@arenagym.nl.

  2. Een kennismakingsgesprek.

  3. Een dag meelopen.

  4. Contract aanbod.

SUCCES MAIL

Ontvang elke maand inspiratie voor jezelf én jouw bedrijf

We sturen alleen nuttige mails, beloofd!

.