Sportschool Amsterdam Zuidoost

  • Ga resultaatgericht aan de slag
  • Sport in een fijne sfeer 
  • Train met gelijkgestemden

Personal trainer Amsterdam Zuidoost? Yes gevonden!

Personal training is de meest effectieve vorm van training. Elke training wordt op jouw behoeftes afgestemd voor een maximaal resultaat! Ben jij op zoek naar een personal trainer in Amsterdam Zuidoost? Kom dan eens bij ArenaGym in Amsterdam Zuidoost kijken! Goed bereikbaar met OV (2 minuten vanaf Bijlmer Arena, pal aan metrohalte Bullewijk) en tussen de bedrijven zoals onder andere de ABN Amro.

Kies de personal trainer die bij je past

Of je nou zelfstandig wilt trainen, in kleine groepjes of met een personal trainer, bij ArenaGym sport je nooit alleen! De sfeer voelt aan als die van een vereniging in plaats van die van een reguliere sportschool.

Vraag een gratis personal training aan

Tijdens een gratis personal training kunnen we goed kennis met elkaar maken. Wij kunnen laten zien wat we weten en jij kunt vertellen en laten zien wat je kan en wat je wilt bereiken. Als je besluit om door te gaan doen we een officieel intakegesprek en maken we een persoonlijk plan voor jou.

We zijn ook gek op beginners!

We beginnen op jouw niveau en voeren de intensiteit op zodra jij er klaar voor bent. No pain no gain? Dit is achterhaald! Zeker voor beginners!

Maak een persoonlijke afspraak

We geven je een rondleiding door ArenaGym

In een rustige setting vertel jij wie je bent

We vragen wat je doelen zijn en wat je allemaal al hebt geprobeerd om deze te behalen, én wat de reden is waarom je deze destijds niet hebt behaald

Op basis van het gesprek stellen we een traject voor: dit bestaat bijvoorbeeld uit: coaching, training en/of fysiotherapie

We plannen een vervolg intakegesprek bij de juiste personen en/of jouw eerste les

Uiteraard krijg je ook de mogelijkheid om een les te proberen alvorens je ergens aan vastzit

DE LOCATIE

ArenaGym is een sportschool in Amsterdam Zuidoost, pál naast metrohalte Bullewijk en 2 minuten afstand van Bijlmer Arena. Parkeren is mogelijk na 16:30 uur (gratis) op ons eigen parkeerterrein.

Hogehilweg 20, 1101CD Amsterdam

020-8207555

info@arenagym.nl

Alleen de beste personal trainers

Onze personal trainers zijn allemaal in loondienst bij ArenaGym, dit betekent dat wij zicht hebben op de kwaliteit en je zeker weet dat deze altijd optimaal is. In overeenstemming met je personal trainer plan je de afspraken op momenten waarop het jou uitkomt.

Onze visie

Bij ArenaGym geloven we erin dat iedereen dezelfde doelstelling heeft: fit worden. Voor ons betekent fit worden dat jij energie hebt om de dingen te doen die je echt wilt doen (=vitaliteit) en dat je fysiek in staat bent om meer te doen dan je leeftijdsgenoten. Dit betekent niet alleen dat je meer kracht of conditie hebt maar ook snelheid, uithoudingsvermogen, belastbaarheid tegen blessures, mobiliteit/stabiliteit en lenigheid. Alle trainingen bij ArenaGym zijn dan ook zo opgebouwd dat je beter wordt in al deze facetten. Daarnaast helpen we je middels een strategieplan of een coachingstraject om je leefstijl op peil te krijgen.

Natuurlijk heb jij ook nog een andere doelstelling. Misschien wil je wel een paar kilo afvallen, wil je ronde billen kweken of brede schouders of wil je juist aankomen in spiermassa. Dit is vooral een kwestie van voeding en leefstijl, onze trainingen zijn zo allround dat al jouw doelstellingen hiermee worden behaald.

Check hier de voordelen van trainen met een personal trainer bij ArenaGym in Amsterdam Zuidoost

  • Verbetering in alle 10 de fysieke skills (o.a. meer kracht, snelheid, lenigheid)
  • Train in een rustige gym met nieuwe materialen
  • Train flexibel op momenten waarop het jou uitkomt
  • Krijg personal training in een fijne sfeer
  • Indien nodig werken wij samen met de fysiotherapeut
  • Onze personal trainers staan 24/7 voor je klaar, ook buiten de trainingsuren

WAT ANDEREN ZEGGEN

Jochem ter Steege – 40

‘’ArenaGym is voor mij ideaal. Ik werk er tegenover dus als het even kan dan ga ik naar ArenaGym voor een snelle (groeps)workout van 30 minuten. Ik heb een leuke klik met de trainers en alle klanten, wat mij vooral aanspreekt is dat er een ongedwongen sfeer hangt zonder macho’s. Ik ben blij dat we in de buurt zitten!’’

Emilie Donders – 31

‘’Nadat ik de eigenaar van ArenaGym in de Westerunie tegenkwam was ik meteen verkocht, ik wilde met hem trainen! Toen hij me ArenaGym liet zien en we met elkaar aan de slag gingen kwam ik erachter dat ze ook echt weten wat ze aan het doen zijn. Ik was al fit en wilde nog fitter worden, nou dit is zeker gelukt! Daarnaast is het altijd gezellig en wordt er tijdens de trainingen veel gelachen.’’

Sagina Etnel, 32

‘’ArenaGym heeft mij middels coaching geholpen om gezonder te eten, beter te slapen, meer te bewegen en consequent te komen trainen. Dit heeft geresulteerd in een betere fysieke gesteldheid en meer energie gedurende de dag. De sfeer is voor mij het grootste verschil met een ‘’normale’’ sportschool. Bij ArenaGym kennen ze me echt en voel ik mij thuis. Dit heb ik nog niet eerder zo ervaren.”

Bekijk hier al onze diensten

Proefles

Proefles/intake aanvragen

SUCCES MAIL

Ontvang elke maand inspiratie voor jezelf én jouw bedrijf

We sturen alleen nuttige mails, beloofd!

.