Het aanbod van arenagym tijdens de LCKDWN

GRATIS PROEFLES
Kom lekker buiten trainen in onze overdekte festival tent. Ook wanneer het regent kan je veilig en droog trainen. Klik hier om jouw gratis proefles in te plannen. Vanaf €34 per maand of sport tijdens lockdown gratis in onze outdoor gym bij een jaar membership.


GRATIS PROEFLES
Good vibes only
Ruime openingstijden
Alleen toptrainers
Voor ieder niveau
1000m2 high-end faciliteit
Gratis parkeren voor de deur
🎪 Grote festival tent, waarin je veilig en droog kunt trainen
🏆 Iedere dag CrossFit WOD en Kickboksen WOD in onze outdoor gym.
🏥 Veilig en coronaproof buiten trainen op 1,5m afstand.
💻 Tevens elke dag live kickboks, fitness en yoga online workouts. Ben je te laat? Geen probleem, we zorgen dat de workout beschikbaar blijft.
🏃 Elke week een CrossFit endurance WOD die je buiten kunt doen. Deze workout is gericht op hardlopen en conditieverbetering en doe je zelfstandig.
💪 Scherpe PT deals beschikbaar voor onze members.
GRATIS PROEFLES
  • ‘’Nadat ik de eigenaar van arenagym in de Westerunie tegenkwam was ik meteen verkocht, ik wilde met hem trainen! Toen hij me arenagym liet zien en we met elkaar aan de slag gingen kwam ik erachter dat ze ook echt weten wat ze aan het doen zijn. Ik was al fit en wilde nog fitter worden, nou dit is zeker gelukt! Daarnaast is het altijd gezellig en wordt er tijdens de trainingen veel gelachen.’’
    Emilie Donders – 31
  • ‘’arenagym is voor mij ideaal. Ik werk er tegenover dus als het even kan dan ga ik naar arenagym voor een snelle (groeps)workout van 30 minuten. Ik heb een leuke klik met de trainers en alle klanten, wat mij vooral aanspreekt is dat er een ongedwongen sfeer hangt zonder macho’s. Ik ben blij dat we in de buurt zitten!’’
    Jochem ter Steege – 40
  • ‘’arenagym heeft mij middels coaching geholpen om gezonder te eten, beter te slapen, meer te bewegen en consequent te komen trainen. Dit heeft geresulteerd in een betere fysieke gesteldheid en meer energie gedurende de dag. De sfeer is voor mij het grootste verschil met een ‘’normale’’ sportschool. Bij arenagym kennen ze me echt en voel ik mij thuis. Dit heb ik nog niet eerder zo ervaren.”
    Sagina Etnel — 32

Bij arenagym kun je altijd terecht voor een fijne workout, een groepsworkout van een (ex) top-sporter of lekker zelf aan de slag. Altijd gegarandeerd met topvibes!

Voor ieder niveau.
Altijd met persoonlijke begeleiding.
Nooit wachten op toestellen.
Altijd netjes en schoon.
Spiksplinternieuw!
Supergoede vibes, gegarandeerd!
© 2020 ArenaGym
Locatie & contact
ArenaGym ligt in het zakendistrict Amstel lll. Parkeren is mogelijk op ons eigen parkeerterrein.
Lemelerbergweg 32, 1101AH Amsterdam
020 261 44 92
info@arenagym.nl
phone-squareenvelopemaphomeheartuserslocationcalendar-fullchart-barscheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram