Welkom bij arenagym. De gym met de beste vibes van Amsterdam.

Of je nou wedstrijdvechter bent of je wil een paar kilo's afvallen, bij ons zul je geinspireerd raken en lekker kunnen trainen.
Jurre
Marijn 
Tussen alle drukte is arenagym de ideale plek om hiervan even te ontvluchten. Ontspan tijdens een yogales, verleg je grenzen in een CrossFit WOD of leer nieuwe vechtskills.
Ook kun je terecht in onze co-working space om nog wat werk af te ronden, de fysio als je een pijntje hebt of de Juicebar om een drankje te bestellen.

Kernwaarden

Vriendschap
Vriendschap is de fundering van arenagym. Door vriendschap blijven onze klanten lid en werken de trainers samen als 1 team. Word jij onze nieuwe vriend?
Ontwikkeling
Bij arenagym is iedereen bezig zichzelf te ontwikkelen. De trainers en de klanten. Op persoonlijk vlak, op zakelijk vlak en fysiek.
Ondernemerschap
Alles in arenagym is gebaseerd op ondernemerschap. Alle trainers zijn ondernemer en veel van onze klanten ook.

Fysiotherapie, maar dan beter…

Wij luisteren naar je en maken inzichtelijk waar jouw lichamelijke knelpunten liggen. Wij lossen ze voor je op en geven je de tools om je lichaam zelf soepel en gezond te houden. Aan het einde van de rit heb je ons niet meer nodig!
LEES MEER

Juicebar

De Seamossbar is de ruime Juicebar van 100m2 in arenagym. Je kunt hier op ieder moment van de dag ontspannen met een verse juice, eiwitshake, koffie of thee. 100% vegan en 100% cruelty free.

Yoga

Ondanks dat we deeltjes zijn in een groot levend organisme, zijn we allemaal individuen en ervaren we de wereld vanuit ons eigen perspectief. Onze natuurlijke stroom is onze eigen unieke beweging door ruimte en tijd die op natuurlijke wijze tot ons komt en ons helpt om naar de volgende fase te gaan, waar en wanneer dat ook is. Ons afstemmen op onze natuurlijke stroom door yoga is een stap om onze weg naar vrijheid
en overgave te vinden door traditie, begeleiding en ervaring van de vele medereizigers die ook voet hebben gezet op het prachtige pad van zelfonderzoek.

Onze studio is ruim opgezet met een sterk ventilatiesysteem en biedt plaats aan 20 studenten.

Voel je welkom om langs te komen in de gym. We zien je graag verschijnen.

© 2020 ArenaGym
Locatie & contact
arenagym ligt in het zakendistrict Amstel lll. Parkeren is mogelijk op ons eigen parkeerterrein.
Lemelerbergweg 32, 1101AH Amsterdam
+31 636 174 399
info@arenagym.nl
phone-squareenvelopemapheartrocketbriefcase linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram