Welkom bij arenagym. De gym met de beste vibes van Amsterdam.

Of je nou wedstrijdvechter bent of je wil een paar kilo's afvallen, bij ons zul je geinspireerd raken en lekker kunnen trainen.
Jurre
Marijn 
Tussen alle drukte is arenagym de ideale plek om hiervan even te ontvluchten. Ontspan tijdens een yogales, verleg je grenzen in een CrossFit WOD of leer nieuwe vechtskills.

Ook kun je terecht in onze co-working space om nog wat werk af te ronden, de fysio als je een pijntje hebt of de Juicebar om een drankje te bestellen.

Kernwaarden

Vriendschap
Vriendschap is de fundering van arenagym. Door vriendschap blijven onze klanten lid en werken de trainers samen als 1 team. Word jij onze nieuwe vriend?
Ontwikkeling
Bij arenagym is iedereen bezig zichzelf te ontwikkelen. De trainers en de klanten. Op persoonlijk vlak, op zakelijk vlak en fysiek.
Ondernemerschap
Alles in arenagym is gebaseerd op ondernemerschap. Alle trainers zijn ondernemer en veel van onze klanten ook.

Fysiotherapie, maar dan beter…

Wij luisteren naar je en maken inzichtelijk waar jouw lichamelijke knelpunten liggen. Wij lossen ze voor je op en geven je de tools om je lichaam zelf soepel en gezond te houden. Aan het einde van de rit heb je ons niet meer nodig!
LEES MEER

Juicebar

De Seamossbar is de ruime Juicebar van 100m2 in arenagym. Je kunt hier op ieder moment van de dag ontspannen met een verse juice, eiwitshake, koffie of thee. 100% vegan en 100% cruelty free.

Yoga

Als lid van arenagym kun je onbeperkt lessen volgen in onze inhouse yogastudio: bij Natural Flow Yoga. We bieden zowel rustige, meditatieve yoga als intensievere stijlen waarbij je ook flink aan de slag gaat met het lijf - neem gerust contact op, we adviseren je graag welke les goed past bij jouw doelen op dit moment. Wees gerust, je hoeft écht niet lenig te zijn ;)

Wat is yoga? Volgens de definitie van Patanjali is het 'een staat waarin de wervelingen van de geest verstillen' - het is een training om het brein tot rust te brengen waarbij we het lichaam inzetten als gereedschap. De houdingen en bewegingen in de yogales maken het lijf sterker en soepeler, maar zijn op zichzelf niet het doel - ze zijn een middel. Maar wat is dan het doel?

Anima sana in corpore sano - een gezonde geest woont in een gezond lichaam. Met andere woorden, goed zorgen voor ons lijf is essentieel voor een algeheel welbevinden. Vaak weten we best wel goed wat we zouden moéten doen op het gebied van slaap, voeding, beweging etcetera. Het daadwerkelijk integreren van deze gezonde gewoontes blijkt echter een stuk moeilijker!

Yoga nodigt je uit om de aandacht naar binnen te keren en een sterkere verbinding tussen lichaam en geest te ervaren. Jezelf te ont-moeten op de yogamat, en beetje bij beetje alle geconditioneerde patronen van ons denken te ontrafelen. We vergelijken het wel eens met het pellen van een ui. Wie ben je, en wie wil je zijn? Vanuit deze pure kern kunnen we de intrinsieke motivatie vinden om betere keuzes te maken en onze wereld te veranderen, one breath at a time. En ja, je wordt er ook nog eens leniger van :) tot snel!

Info@naturalflow.yoga
0633916175

Voel je welkom om langs te komen in de gym. We zien je graag verschijnen.

© 2020 ArenaGym
Locatie & contact
arenagym ligt in het zakendistrict Amstel lll. Parkeren is mogelijk op ons eigen parkeerterrein.
Lemelerbergweg 32, 1101AH Amsterdam
020 261 44 92
info@arenagym.nl
phone-squareenvelopemapheartrocketbriefcase linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram