Sportschool Amsterdam Zuidoost

  • Ga resultaatgericht aan de slag
  • Sport in een fijne sfeer 
  • Train met gelijkgestemden

Ben je opzoek naar een manueel therapeut Amsterdam zuidoost?

Word je gehinderd tijdens het sporten door een blessure en weet je geen raad meer? Kom dan eens langs bij ArenaGym. Door de nauwe samenwerking met onze manueel therapeuten kunnen we tijdens een workout beter rekening houden met je blessures en stappen maken in je herstelproces. ArenaGym is gelegen op loopafstand van Bijlmer Arena om de hoek bij station Bullewijk.

Wat is de oorzaak van de klacht

De fysiotherapeut kijkt verder dan alleen de klacht. De fysiotherapeut gaat op zoek naar de oorzaak van de klacht. Wat is de reden dat je nu last van je rug hebt. Door niet alleen de klacht te behandelen maar ook de oorzaak van de klacht te vinden zorgt de fysiotherapeut ervoor dat de klachten niet meer terug komen.

Integrale aanpak

Onze coaches en manueel therapeuten hebben continue overleg over jouw behandeltraject. Er wordt gesproken over je vooruitgang, belastbaarheid en niveau van trainbaarheid.

Blijf niet onnodig met pijn rondlopen

Pijn is meestal een teken dat jouw bewegingspatroon niet goed is, je onvoldoende beweegt, te veel zit, op een slecht bed slaapt, je spieren niet actief genoeg zijn of juist overactief of dat je te veel stress ervaart. Kom langs voor een persoonlijk advies en een behandeltraject op maat.

Maak een persoonlijke afspraak

We geven je een rondleiding door ArenaGym

In een rustige setting vertel jij wie je bent

We vragen wat je doelen zijn en wat je allemaal al hebt geprobeerd om deze te behalen, én wat de reden is waarom je deze destijds niet hebt behaald

Op basis van het gesprek stellen we een traject voor: dit bestaat bijvoorbeeld uit: coaching, training en/of fysiotherapie

We plannen een vervolg intakegesprek bij de juiste personen en/of jouw eerste les

Uiteraard krijg je ook de mogelijkheid om een les te proberen alvorens je ergens aan vastzit

DE LOCATIE

ArenaGym is een sportschool in Amsterdam Zuidoost, pál naast metrohalte Bullewijk en 2 minuten afstand van Bijlmer Arena. Parkeren is mogelijk na 16:30 uur (gratis) op ons eigen parkeerterrein.

Hogehilweg 20, 1101CD Amsterdam

020-8207555

info@arenagym.nl

Onze visie

Bij ArenaGym geloven we erin dat iedereen dezelfde doelstelling heeft: fit worden. Voor ons betekent fit worden dat jij energie hebt om de dingen te doen die je echt wilt doen (=vitaliteit) en dat je fysiek in staat bent om meer te doen dan je leeftijdsgenoten. Dit betekent niet alleen dat je meer kracht of conditie hebt maar ook snelheid, uithoudingsvermogen, belastbaarheid tegen blessures, mobiliteit/stabiliteit en lenigheid. Alle trainingen bij ArenaGym zijn dan ook zo opgebouwd dat je beter wordt in al deze facetten. Daarnaast helpen we je middels een strategieplan of een coachingstraject om je leefstijl op peil te krijgen.

Natuurlijk heb jij ook nog een andere doelstelling. Misschien wil je wel een paar kilo afvallen, wil je ronde billen kweken of brede schouders of wil je juist aankomen in spiermassa. Dit is vooral een kwestie van voeding en leefstijl, onze trainingen zijn zo allround dat al jouw doelstellingen hiermee worden behaald.

Check hier de voordelen van manuele therapie bij ArenaGym in Amsterdam Zuidoost

  • Werken vanuit een uitgebreid onderzoek
  • Integrale aanpak van behandelen
  • Alles onder één dak
  • Professionele behandelaars en trainers
  • Vind de oorzaak van je klacht
  • Altijd resultaat

WAT ANDEREN ZEGGEN

Jochem ter Steege – 40

‘’ArenaGym is voor mij ideaal. Ik werk er tegenover dus als het even kan dan ga ik naar ArenaGym voor een snelle (groeps)workout van 30 minuten. Ik heb een leuke klik met de trainers en alle klanten, wat mij vooral aanspreekt is dat er een ongedwongen sfeer hangt zonder macho’s. Ik ben blij dat we in de buurt zitten!’’

Emilie Donders – 31

‘’Nadat ik de eigenaar van ArenaGym in de Westerunie tegenkwam was ik meteen verkocht, ik wilde met hem trainen! Toen hij me ArenaGym liet zien en we met elkaar aan de slag gingen kwam ik erachter dat ze ook echt weten wat ze aan het doen zijn. Ik was al fit en wilde nog fitter worden, nou dit is zeker gelukt! Daarnaast is het altijd gezellig en wordt er tijdens de trainingen veel gelachen.’’

Sagina Etnel, 32

‘’ArenaGym heeft mij middels coaching geholpen om gezonder te eten, beter te slapen, meer te bewegen en consequent te komen trainen. Dit heeft geresulteerd in een betere fysieke gesteldheid en meer energie gedurende de dag. De sfeer is voor mij het grootste verschil met een ‘’normale’’ sportschool. Bij ArenaGym kennen ze me echt en voel ik mij thuis. Dit heb ik nog niet eerder zo ervaren.”

Bekijk hier al onze diensten

Proefles

Proefles/intake aanvragen

SUCCES MAIL

Ontvang elke maand inspiratie voor jezelf én jouw bedrijf

We sturen alleen nuttige mails, beloofd!

.