Lijstje van 7 dingen waarmee je moet stoppen

Lijstje van 7 dingen waarmee je moet stoppen:

  1. Troep in huis halen

Je wil natuurlijk geen troep in je lichaam stoppen, daar zijn we het over eens. Om deze reden de hele simpele tip om dit gewoon niet te kopen! Stop met het kopen van koekjes, chips of andere ongezonde troep zodat je thuis alleen maar kunt kiezen uit gezond eten.

  1. Mobiel meenemen naar de slaapkamer

Koop een wekker en hou je mobiel uit de slaapkamer, zo slaap je beter en bepaalt niemand anders dan jijzelf hoe jij je ochtend inricht als je weer wakker wordt. 

  1. Doordeweeks snacken als je tv kijkt

Als je er eenmaal aan begint dan wil je het de volgende dag weer doen. Stop ermee! Leer jezelf aan het bij een kopje thee te houden zonder een snack en voor je het weet is het je nieuwe gewoonte.

  1. Snoozen

Die 5 minuten extra slaap helpt je niet om uit te rusten, ​​Uit onderzoek is zelfs gebleken dat snoozen de kans op stress en depressie vergroot. Stop ermee dus!

  1. Te laat naar bed gaan

Ga elke dag op tijd naar bed, zo word je ‘s ochtends uitgerust wakker en pak je elke nacht voldoende slaap. Beloofd?

  1. Je druk maken om dingen die je niet kunt veranderen

Je kan maar aan 1 ding je energie uitgeven. Kies zorgvuldig waaraan, stop dus met jezelf druk te maken over dingen die je niet kunt veranderen, je hebt hier namelijk niks aan!

  1. Eten terwijl je geen honger hebt

Ik weet zeker dat jij het kan, alleen maar eten wanneer je wel honger hebt. Stop dus met het onnodig eten van dingen die niet noodzakelijk zijn, zodra je er eenmaal aan bent gewend is het super makkelijk vol te houden!

© 2020 ArenaGym
Locatie & contact
ArenaGym ligt in het zakendistrict Amstel lll. Parkeren is mogelijk op ons eigen parkeerterrein.
Lemelerbergweg 32, 1101AH Amsterdam
020 261 44 92
info@arenagym.nl
phone-squareenvelopemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram