Sportschool Amsterdam Zuidoost

  • Ga resultaatgericht aan de slag
  • Sport in een fijne sfeer 
  • Train met gelijkgestemden

Zoek je een gym in Amsterdam Zuidoost?

Heb jij een doel die je dit jaar wilt behalen? Wil je afvallen, sterker worden of je conditie verbeteren. Heb je al tijden last van een blessure en wil je er van af?  Kom dan eens bij ArenaGym in Amsterdam Zuidoost kijken! We zijn makkelijk bereikbaar vanaf Bijlmer Arena.

Samen trainen is toch veel leuker?

Ga je al een tijdje alleen naar de sportschool en vind je lastig om gemotiveerd te blijven. Probeer dan eens te trainen in de groep. Samen trainen zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft en je je successen kan delen met andere sporters. Dat maakt trainen een stuk leuker!

Trainen op elk moment van de dag

Of je nu in de ochtend wilt trainen of liever na werktijd. Bij ArenaGym wordt er op elk moment van de dag een training aangeboden. Probeer een intensieve 30 minuten lunchworkout in de ochtend of doe mee met een strength & conditioning workout van 60 minuten.

Geen ervaring? Begin bij ons

De drempel van de sportschool lijkt erg groot, vooral als je nog geen ervaring hebt. Om de drempel te verlagen bieden we bij ArenaGym een programma aan voor beginners (fundamentals programma). Hierin leer je in een kleine groep alle skills die je nodig hebt om mee te kunnen doen met de groepslessen.

Maak een persoonlijke afspraak

We geven je een rondleiding door ArenaGym

In een rustige setting vertel jij wie je bent

We vragen wat je doelen zijn en wat je allemaal al hebt geprobeerd om deze te behalen, én wat de reden is waarom je deze destijds niet hebt behaald

Op basis van het gesprek stellen we een traject voor: dit bestaat bijvoorbeeld uit: coaching, training en/of fysiotherapie

We plannen een vervolg intakegesprek bij de juiste personen en/of jouw eerste les

Uiteraard krijg je ook de mogelijkheid om een les te proberen alvorens je ergens aan vastzit

DE LOCATIE

ArenaGym is een sportschool in Amsterdam Zuidoost, pál naast metrohalte Bullewijk en 2 minuten afstand van Bijlmer Arena. Parkeren is mogelijk na 16:30 uur (gratis) op ons eigen parkeerterrein.

Hogehilweg 20, 1101CD Amsterdam

020-8207555

info@arenagym.nl

Onze trainers willen alleen het beste

Onze trainers zijn altijd bezig geweest met het beste uit zichzelf te halen en zetten zich nu 100 procent in om het beste uit jou te halen!

Onze visie

Bij ArenaGym geloven we erin dat iedereen dezelfde doelstelling heeft: fit worden. Voor ons betekent fit worden dat jij energie hebt om de dingen te doen die je echt wilt doen (=vitaliteit) en dat je fysiek in staat bent om meer te doen dan je leeftijdsgenoten. Dit betekent niet alleen dat je meer kracht of conditie hebt maar ook snelheid, uithoudingsvermogen, belastbaarheid tegen blessures, mobiliteit/stabiliteit en lenigheid. Alle trainingen bij ArenaGym zijn dan ook zo opgebouwd dat je beter wordt in al deze facetten. Daarnaast helpen we je middels een strategieplan of een coachingstraject om je leefstijl op peil te krijgen.

Natuurlijk heb jij ook nog een andere doelstelling. Misschien wil je wel een paar kilo afvallen, wil je ronde billen kweken of brede schouders of wil je juist aankomen in spiermassa. Dit is vooral een kwestie van voeding en leefstijl, onze trainingen zijn zo allround dat al jouw doelstellingen hiermee worden behaald.

Check hier de voordelen van trainen bij ArenaGym in Amsterdam Zuidoost

  • Verbetering in alle 10 de fysieke skills (o.a. meer kracht, snelheid, lenigheid)
  • Word een betere versie van jezelf
  • Train op de ArenaGym style
  • Word onderdeel van onze community
  • Integrale samenwerking met fysiotherapeut van ArenaFysio
  • Krijg de beste begeleiding

WAT ANDEREN ZEGGEN

Jochem ter Steege – 40

‘’ArenaGym is voor mij ideaal. Ik werk er tegenover dus als het even kan dan ga ik naar ArenaGym voor een snelle (groeps)workout van 30 minuten. Ik heb een leuke klik met de trainers en alle klanten, wat mij vooral aanspreekt is dat er een ongedwongen sfeer hangt zonder macho’s. Ik ben blij dat we in de buurt zitten!’’

Emilie Donders – 31

‘’Nadat ik de eigenaar van ArenaGym in de Westerunie tegenkwam was ik meteen verkocht, ik wilde met hem trainen! Toen hij me ArenaGym liet zien en we met elkaar aan de slag gingen kwam ik erachter dat ze ook echt weten wat ze aan het doen zijn. Ik was al fit en wilde nog fitter worden, nou dit is zeker gelukt! Daarnaast is het altijd gezellig en wordt er tijdens de trainingen veel gelachen.’’

Sagina Etnel, 32

‘’ArenaGym heeft mij middels coaching geholpen om gezonder te eten, beter te slapen, meer te bewegen en consequent te komen trainen. Dit heeft geresulteerd in een betere fysieke gesteldheid en meer energie gedurende de dag. De sfeer is voor mij het grootste verschil met een ‘’normale’’ sportschool. Bij ArenaGym kennen ze me echt en voel ik mij thuis. Dit heb ik nog niet eerder zo ervaren.”

Bekijk hier al onze diensten

Proefles

Proefles/intake aanvragen

SUCCES MAIL

Ontvang elke maand inspiratie voor jezelf én jouw bedrijf

We sturen alleen nuttige mails, beloofd!

.