Het aanbod van arenagym tijdens de LCKDWN

Wil jij ook fit blijven tijdens de LCKDWN?? Plan dan een zoom meeting
om vrijblijvend kennis te maken. In 20 minuten beantwoorden we al je vragen en
kun je ons vertellen wat je doelstelling is. We kunnen je alles vertellen over het 
aangepaste aanbod dat we bieden tijdens de LCKDWN.
Good vibes only
Ruime openingstijden
Alleen toptrainers
Voor ieder niveau
1000m2 high-end faciliteit
Gratis parkeren voor de deur
  • ‘’Nadat ik de eigenaar van arenagym in de Westerunie tegenkwam was ik meteen verkocht, ik wilde met hem trainen! Toen hij me arenagym liet zien en we met elkaar aan de slag gingen kwam ik erachter dat ze ook echt weten wat ze aan het doen zijn. Ik was al fit en wilde nog fitter worden, nou dit is zeker gelukt! Daarnaast is het altijd gezellig en wordt er tijdens de trainingen veel gelachen.’’
    Emilie Donders – 31
  • ‘’arenagym is voor mij ideaal. Ik werk er tegenover dus als het even kan dan ga ik naar arenagym voor een snelle (groeps)workout van 30 minuten. Ik heb een leuke klik met de trainers en alle klanten, wat mij vooral aanspreekt is dat er een ongedwongen sfeer hangt zonder macho’s. Ik ben blij dat we in de buurt zitten!’’
    Jochem ter Steege – 40
  • ‘’arenagym heeft mij middels coaching geholpen om gezonder te eten, beter te slapen, meer te bewegen en consequent te komen trainen. Dit heeft geresulteerd in een betere fysieke gesteldheid en meer energie gedurende de dag. De sfeer is voor mij het grootste verschil met een ‘’normale’’ sportschool. Bij arenagym kennen ze me echt en voel ik mij thuis. Dit heb ik nog niet eerder zo ervaren.”
    Sagina Etnel — 32

Bij arenagym kun je altijd terecht voor een fijne workout, een groepsworkout van een (ex) top-sporter of lekker zelf aan de slag. Altijd gegarandeerd met topvibes!

Voor ieder niveau.
Altijd met persoonlijke begeleiding.
Nooit wachten op toestellen.
Altijd netjes en schoon.
Spiksplinternieuw!
Supergoede vibes, gegarandeerd!Nog 1x alles op een rijtje:

1. Zelfstandig trainen in onze outdoor gym.
2. Tevens elke dag live kickboks, fitness en yoga LCKDWN workouts via Zoom! Je kunt deze lessen gewoon via de app reserveren en via de mail ontvang je een zoomlink zodat je kunt inloggen. Ben je te laat? Geen probleem, we zorgen dat de workout beschikbaar blijft middels de online zoom omgeving. 
3. Een wekelijkse Q&A met een gezondheidsexpert voor al jullie vragen omtrent voeding, slaap, bewegen, stress, immuunsysteem, ademhaling, spijsvertering, etc.
4. De lancering van de AG HLTH education waarin we alle pijlers van vitaliteit gaan behandelen, volledig online, -via zoom-, en met een flinke #AGLCKDWN korting, alleen voor leden uiteraard (meer info volgt!).
5. Elke dag een CrossFit endurance WOD die je buiten kunt doen. Deze workout is gericht op hardlopen en conditieverbetering en doe je zelfstandig.
6. Scherpe PT deals beschikbaar voor onze members.© 2020 ArenaGym
Locatie & contact
ArenaGym ligt in het zakendistrict Amstel lll. Parkeren is mogelijk op ons eigen parkeerterrein.
Lemelerbergweg 32, 1101AH Amsterdam
020 261 44 92
info@arenagym.nl
phone-squareenvelopemaphomeheartuserslocationcalendar-fullchart-barscheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram