Kijk hoe we het doen!

BINNENKORT VERKRIJGBAAR
Wij vinden dat vechters meer aan hun kracht en conditie moeten werken op een specifieke manier die
hen helpt hun vechtersvaardigheden te verbeteren. We willen de leidende fighters academy zijn voor ervaren amateurs en professionals.

Ben jij een gevorderde bokser, kickbokser of MMA'er en ben je op zoek naar een sportperformance programma om functioneel je kracht- en conditie te verbeteren? Dan ben je bij arenagym aan het juiste adres. Wij combineren alle kennis vanuit de martial arts en de sportperformance wetenschap voor een state-of-the art benadering op het gebied van kracht- en conditietraining voor vechtsporters.
BINNENKORT VERKRIJGBAAR
8 week off-camp program
Improving fightspecific conditioning
Pre- and post performance tests
Nutrition tips- and tricks
2x per week grouptraining
Fixing weak links
members get 50% off 199
8-10 weeks fightersprep
Winning the fight
Pre- and post performance tests
Nutrition tips- and tricks
2x per week grouptraining
Fixing weak links
members get 50% off 249
BINNENKORT VERKRIJGBAAR

FAQ

HOE KAN S&C HELPEN OM EEN ​​BETERE VECHTER TE WORDEN?

Kracht en conditioning is een fundamenteel element om toekomstige prestaties binnen en buiten de kooi / ring te helpen verbeteren. Met S&C ga je beter bewegen, sterker worden en de kans op blessures verkleinen. Zwakke dingen gaan kapot en daarom is het als coach van S&C onze taak om veerkrachtige en robuuste atleten te maken. We moeten ook de conditionerende kant van S&C noemen, want dat is een van de meest essentiële onderdelen voor prestaties. En nee, ik heb het niet over algemene fitheid, ik heb het over geconditioneerd zijn voor je sport.

HOE WEET JE WAARAAN IK MOET WERKEN OM DE PRESTATIES TE VERBETEREN?

Tijdens je beoordelingsdag doorlopen jij en de coaches een lijst met prestatietesten. Zodra alle tests zijn voltooid, begint de coach elke test afzonderlijk en collectief te analyseren. Deze holistische benadering geeft de coach meerinzicht in welke gebieden verbeterd moeten worden (snelheid, kracht, aerobe uithoudingsvermogen etc.)

WIE ZIJN MIJN COACHES?

Jack Donnellan (Head of Performance) - Jack heeft een BSc Honours in Sports Coaching and Performance en heeft de laatste 6 jaar van zijn carrière in de professionele sport gewerkt. Hij heeft in verschillende sporten met enkele van 's werelds beste atleten gewerkt en heeft diepgaande kennis van de wetenschappelijke principes van training. In zijn vrije tijd doet hij graag onderzoek dat verband houdt met zijn streven om zijn eigen kennis in de sportindustrie voortdurend te vergroten. 

Hoe kan ik met dit programma meedoen?

Als je echt toegewijd bent om je vechtprestaties te verbeteren en wilt slagen in de ring, dan begint je kamp nu. Stel jezelf op door de basis goed te krijgen, de juiste hoeveelheid slaap (8 + uur) om je lichaam fysiek en mentaal te laten herstellen, de juiste voeding zodat je lichaam van brandstof wordt voorzien en aan je mobiliteit te werken om je
bewegingsbereik te vergroten. Al deze basiselementen zijn eenvoudig maar cruciaal voor verbeterde vechtprestaties. WAAR WACHT JE OP?

Hoe kan ik sporttraining combineren met S&C?

Omdat je bij ons maar twee keer per week traint, is er nog voldoende tijd om voor jouw specifieke sport te trainen. Je lichaam heeft voldoende herstel tussen elke sessie, zodat je je fris voelt en klaar bent om de volgende sessie met 100% focus aan te vallen. Wat we bij AG altijd zeggen, "train hard, maar slim".

Welke kampen bied je aan?

Momenteel bieden we alleen het off-camp program aan, maar hopelijk zijn we van plan om in de nabije toekomst een In
Camp program toe te voegen.
© 2020 ArenaGym
Locatie & contact
ArenaGym ligt in het zakendistrict Amstel lll. Parkeren is mogelijk op ons eigen parkeerterrein.
Lemelerbergweg 32, 1101AH Amsterdam
020 261 44 92
info@arenagym.nl
phone-squareenvelopemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram