Wat is CrossFit?

Wanneer je gewichtheffen, powerliften, gymnastiek, atletiek en strongman combineert krijg je CrossFit. Hierdoor wordt de focus dus ook verlegd naar wat je kunt en welke nieuwe dingen je nog allemaal zou kunnen leren in plaats van hoeveel je weegt of hoeveel vet je hebt. Elke WOD (workout of the day) verschilt maar ze zijn altijd gebaseerd op de 9 fundamentele bewegingen van CrossFit, onder hoge intensiteit en constant variërend. Het klinkt misschien gek, maar CrossFit is voor iedereen! Van jong tot oud en met of zonder blessure.
CrossFit, Kickboksen, MMA, open gym, yoga + juicebar onder 1 dak
Krijg les van (ex-)topsporters
De beste vibes
Trainen in kleine groepen
1000m2 high-end faciliteit
Gratis parkeren voor de deur
  • ‘’Nadat ik de eigenaar van arenagym in de Westerunie tegenkwam was ik meteen verkocht, ik wilde met hem trainen! Toen hij me arenagym liet zien en we met elkaar aan de slag gingen kwam ik erachter dat ze ook echt weten wat ze aan het doen zijn. Ik was al fit en wilde nog fitter worden, nou dit is zeker gelukt! Daarnaast is het altijd gezellig en wordt er tijdens de trainingen veel gelachen.’’
    Emilie Donders – 31
  • ‘’arenagym is voor mij ideaal. Ik werk er tegenover dus als het even kan dan ga ik naar arenagym voor een snelle (groeps)workout van 30 minuten. Ik heb een leuke klik met de trainers en alle klanten, wat mij vooral aanspreekt is dat er een ongedwongen sfeer hangt zonder macho’s. Ik ben blij dat we in de buurt zitten!’’
    Jochem ter Steege – 40
  • ‘’arenagym heeft mij middels coaching geholpen om gezonder te eten, beter te slapen, meer te bewegen en consequent te komen trainen. Dit heeft geresulteerd in een betere fysieke gesteldheid en meer energie gedurende de dag. De sfeer is voor mij het grootste verschil met een ‘’normale’’ sportschool. Bij arenagym kennen ze me echt en voel ik mij thuis. Dit heb ik nog niet eerder zo ervaren.”
    Sagina Etnel — 32

Plan je gratis proefles

[teamleader id=1]

CrossFit bij arenagym in Amsterdam

Wil je meer te weten komen over CrossFit bij arenagym in Amsterdam? Kom dan eens langs voor een proefles om de sfeer te proeven en onze community te leren kennen of lees hieronder onze CrossFit blogs.
• Kun je als beginner CrossFit doen?
• De 9 fundamentele bewegingen van CrossFit
• Welke CrossFit evenementen zijn er allemaal in Nederland?
• Wat is functioneel trainen volgens de CrossFit filosofie?
• Is CrossFit blessure gevoelig?
• De 10 fysieke skills van CrossFit

Coach Amsterdam zuidoost

Zoek je een goede coach in Amsterdam Zuidoost?

Wil je fitter worden? Sterker worden? Aan je conditie werken? Of eindelijk van al die vage pijntjes af komen? Kom dan eens bij ArenaGym in Amsterdam Zuidoost kijken! Goed bereikbaar met OV en tussen de bedrijven zoals onder andere de ABN Amro. We maken graag kennis met je!

Een goede coach helpt je volhouden
Hier herken jij je vast in: het is januari en je hebt goede voornemens gemaakt maar tegen de zomer ben je deze allang weer kwijt. Wat je nodig hebt is een goede coach!

Een goede coach helpt je met een realistische doelstelling
Wat is nou eigenlijk je doelstelling? En is deze wel haalbaar? En in wat voor tijdsbestek? Een goede coach helpt je naast het volhouden van je motivatie ook met het maken van een plan en het bepalen van een realistische doelstelling. 

Bij arenagym coachen we je op alle succespijlers
Een duurzaam resultaat is niet alleen afhankelijk van sport en voeding. Wij coachen je naast sport en voeding ook op: beweging, natuur, ontspanning, mentaal management, yin medicine (yoga houdingen ter ondersteuning van je herstel). We gebruiken apps, persoonlijke gesprekken en 24/7 contact via mail, app en telefoon om er altijd voor jou te zijn. 

Coach Amsterdam Zuidoost? Zoek niet verder!
Wij nemen de tijd voor een uitgebreid intakegesprek, een plan op maat en intensieve coaching. Trainen doe je bij ons in kleine groepjes of met een personal trainer. We komen graag in contact om te kijken of we je kunnen helpen.

Check hier de voordelen van coaching bij arenagym in Amsterdam Zuidoost:

• Werken vanuit een uitgebreid intakegesprek
• Regelmatig meten en testen
• 24/7 coaching
• Wij maken gebruik van de ArenaGym app
• Werken volgens een leefstijlplan
• Coaching op alle succespijlers
• Veel resultaat

Sportschool Amsterdam oost

Zoek je een sportschool in Amsterdam Oost?

Jij hebt vast een doel zoals fitter worden, sterker worden of aan je conditie werken. Of heb je al een tijd lang vage pijntjes maar weet je niet hoe je hier vanaf komt? Kom dan eens bij ArenaGym in Amsterdam Zuidoost kijken! Goed bereikbaar met OV en tussen de bedrijven zoals onder andere de ABN Amro. Vanaf Amsterdam Oost is het een kwartiertje fietsen. We maken graag kennis met je!

Bij arenagym sport je in kleine groepjes, zelfstandig of met een personal trainer
arenagym kun je meer vergelijken met een vereniging. De trainers leren je graag kennen en je medesporters ook! Door met elkaar te trainen wordt je niet alleen extra gestimuleerd maar bouw je ook een band op met elkaar.

Hoezo geen tijd?
Het gaat niet om hoe lang je traint maar om hoe effectief je traint! Bij arenagym bieden we voor- en tussen werktijd workouts van 30 minuten aan. Consistent 30 minuten trainen onder begeleiding van onze trainers blijkt dan ook zeer effectief te zijn! Mocht je toch langer willen trainen dan hebben we ook veel workouts van 60 minuten waarop we nog meer kunnen doen.

Ben jij een beginner?
Wij bieden een speciaal fundamentals programma aan voor beginners om jou stap voor stap alles uit te leggen. We nemen je lichaamshouding, uitvoering en bewegingspatroon kritisch onder ogen. Dit is je ideale start als je van plan bent om onze (groeps)trainingen te gaan volgen!

Train als een topsporter
Wees niet bang, wat we hiermee bedoelen is dat topsporters trainen volgens een periodisatie betekent dat we jouw trainingen perfect op elkaar proberen af te stemmen. Zo wordt je snel fit, zonder blessures!

Check hier de voordelen van trainen bij arenagym in Amsterdam Zuidoost:

• Verbetering in alle 10 de fysieke skills (o.a. meer kracht, snelheid, lenigheid)
• Niet sterk eruit zien maar ook echt fit zijn
• Profiteer van een ijzersterke periodisatie
• Train in een fijne verenigings sfeer
• Goede samenwerking met fysiotherapeut
• Krijg de persoonlijke aandacht waar je naar op zoek bent!
Of je nou zelfstandig wilt trainen, in kleine groepjes of met een personal trainer, bij arenagym sport je nooit alleen! De sfeer voelt aan als die van een vereniging in plaats van die van een reguliere sportschool.

Fitness Amsterdam Zuidoost

Ben je op zoek naar Fitness Amsterdam Zuidoost?

Iedereen heeft zo zijn doelen, dus jij waarschijnlijk ook. Misschien wil je sterker of fitter worden, of juist werken aan je conditie. Of misschien heb je al tijden blessures of pijntjes waar je maar niet vanaf komt. Wil je hier mee aan de slag gaan? Kom dan eens bij ArenaGym in Amsterdam Zuidoost kijken! Goed bereikbaar met OV (2 minuten vanaf Bijlmer Arena, pal aan metrohalte Bullewijk) en tussen de bedrijven zoals onder andere de ABN Amro.

Alleen sporten is toch saai?
Of je nou zelfstandig wilt trainen, in kleine groepjes of met een personal trainer, bij ArenaGym sport je nooit alleen! De sfeer voelt aan als die van een vereniging in plaats van die van een reguliere sportschool.

Doe je 60 minuten training in 30 minuten! 
Heb je na werktijd ook geen zin meer om te trainen? Kies dan uit 30 minuten trainingen voor- of tussen werktijd. Als je dan na werk thuiskomt heb je je training al gedaan! 

Wij zijn er ook voor beginners
Met een speciaal programma voor beginners (fundamentals programma) leren wij je in 4 lessen alle skills die je nodig hebt om mee te kunnen doen in de groepen. Ook nemen we je lichaamshouding en bewegingspatroon mee om te zien waar je nu staat.

Alleen de beste trainers
Onze trainers zijn niet bezig met hun telefoon, maar met jouw resultaat. De mentaliteit uit het leger en de (top)sport zit er bij onze trainers gelukkig nog lekker in!

Check hier de voordelen van trainen bij arenagym in Amsterdam Zuidoost:

• Verbetering in alle 10 de fysieke skills (o.a. meer kracht, snelheid, lenigheid)
• Ga eruit zien als een atleet en niet als een bodybuilder
• Profiteer van arenagym style trainingen
• Sluit je aan bij onze fijne community
• Integrale samenwerking met fysiotherapeuten
• Krijg de begeleiding waar je naar op zoek bent!

Personal trainer Amsterdam Zuidoost

Personal trainer Amsterdam Zuidoost? Yes gevonden!

Personal training is de meest effectieve vorm van training. Elke training wordt op jouw behoeftes afgestemd voor een maximaal resultaat! Ben jij op zoek naar een personal trainer in Amsterdam Zuidoost? Kom dan eens bij ArenaGym in Amsterdam Zuidoost kijken! Goed bereikbaar met OV (2 minuten vanaf Bijlmer Arena, pal aan metrohalte Bullewijk) en tussen de bedrijven zoals onder andere de ABN Amro.

Kies de personal trainer die bij je past
Of je nou zelfstandig wilt trainen, in kleine groepjes of met een personal trainer, bij ArenaGym sport je nooit alleen! De sfeer voelt aan als die van een vereniging in plaats van die van een reguliere sportschool.

Vraag een gratis personal training aan
Tijdens een gratis personal training kunnen we goed kennis met elkaar maken. Wij kunnen laten zien wat we weten en jij kunt vertellen en laten zien wat je kan en wat je wilt bereiken. Als je besluit om door te gaan doen we een officieel intakegesprek en maken we een persoonlijk plan voor jou.

We zijn ook gek op beginners!
We beginnen op jouw niveau en voeren de intensiteit op zodra jij er klaar voor bent. No pain no gain? Dit is achterhaald! Zeker voor beginners!

Alleen de beste personal trainers
Onze personal trainers zijn allemaal in loondienst bij ArenaGym, dit betekent dat wij zicht hebben op de kwaliteit en je zeker weet dat deze altijd optimaal is. In overeenstemming met je personal trainer plan je de afspraken op momenten waarop het jou uitkomt.

Check hier de voordelen van trainen met een personal trainer bij ArenaGym in Amsterdam Zuidoost

• Verbetering in alle 10 de fysieke skills (o.a. meer kracht, snelheid, lenigheid)
• Train in een rustige gym met nieuwe materialen
• Train flexibel op momenten waarop het jou uitkomt
• Krijg personal training in een fijne sfeer
• Indien nodig werken wij samen met de fysiotherapeut
• Onze personal trainers staan 24/7 voor je klaar, ook buiten de trainingsuren

Sport Amsterdam Zuidoost

Ben jij op zoek naar sport in Amsterdam Zuidoost? Zoek niet verder!

Je hebt er vast wel eens over nagedacht om te beginnen met sporten of misschien sport je al in Amsterdam Zuidoost maar komt het gewenste resultaat nog niet. Wil je echt vooruitgang boeken en jouw doel behalen. Probeer dan eens een training bij arenaGym zuidoost. arenagym zit op loopafstand van Bijlmer Arena, dichtbij metrohalte Bullewijk. 

Sporten is moeilijk om vol te houden? 
Gebrek aan motivatie is een van de grootste redenen waarom mensen stoppen met sporten. Binnen arenagym zorgen de betrokken trainers dat je altijd gemotiveerd bent en uitgedaagd wordt in de trainingen. Zo houd jij het trainen langer vol en behaal jij je resultaat!

Verschillende vormen van trainingen
Of je nu houdt van boksen, yoga of work-outs. Bij arenagym hebben we het allemaal. De verschillende trainingen zorgen ervoor dat jouw trainingsweek genoeg afwisseling heeft.

Wij zijn er ook voor beginners
Iedereen kan bij ons trainen. Of je nu al jaren in de sportschool rondloopt of dit je eerste stappen zet op het gebied van trainen. Iedereen kan terecht bij arenagym. De workouts zijn altijd aangepast op jouw niveau!

Check hier de voordelen van trainen bij arenagym in Amsterdam Zuidoost:

• Verbetering in alle 10 de fysieke skills (o.a. meer kracht, snelheid, lenigheid)
• Altijd trainen op jouw niveau
• Betrokken trainers
• Trainingen op elk moment van de dag
• Deel je resultaten met andere sporters
• Professionele begeleiding

Kickboksen Amsterdam Zuidoost

Ben je op zoek naar Yoga Zuidoost, je hebt het gevonden.

Yoga is voor iedereen, dus ook voor jou! Leer de voordelen kennen van het doen van yoga. Doe eens mee met een yin yogales of probeer de vinyasa flow lessen. Bij ArenaGym in Amsterdam Zuidoost combineren we trainen met yoga. Iets voor Jou? Kom dan langs en probeer het uit! 

Yoga is toch alleen voor echt yogis?
Alle yogalessen worden geven door ervare yogadocenten. Deze kunnen je optimaal advies geven tijdens de les. Je hoeft dus en yogi te zijn om mee te doen met de yogalessen bij ArenaGym. 

Alles onder één dak.
Bij ArenaGym combineren we bewust de workouts met yoga om zo optimaal resultaat te behalen zowel lichamelijk als geestelijk.

Wij zijn er ook voor beginners
Nog nooit een yogales gedaan? dat is geen probleem. Doordat er verschillende yogalessen worden aangeboden zit er altijd iets voor jou tussen. Als beginner kun je goed beginnen met een yin yoga les. Een les waarbij ontspanning centraal staat. Heerlijk na een intensieve training.

De beste yogadocenten voor jou. 
Onze yogadocenten zijn altijd up to date met de laatste ontwikkelingen op het gebied van yoga. Ze zorgen dat je elke les gemotiveerd en geïnspireerd raakt.

Check hier de voordelen van yoga Zuidoost:

• Verbetering in alle 10 de fysieke skills (o.a. meer kracht, snelheid, lenigheid)
• Leer van de beste yogadocenten
• Profiteer van arenagym style trainingen en yoga
• Word lid van onze geweldige community
• Combineer trainen met yoga voor optimaal resultaat.
• Krijg de begeleiding waar je naar op zoek bent!

Gym Amsterdam Zuidoost

Zoek je een gym Amsterdam Zuidoost?

Heb jij een doel die je dit jaar wilt behalen? Wil je afvallen, sterker worden of je conditie verbeteren. Heb je al tijden last van een blessure en wil je er van af? 

Iedereen heeft zo zijn doelen, dus jij waarschijnlijk ook. Misschien wil je sterker of fitter worden, of juist werken aan je conditie. Misschien heb je al tijden last van blessures of pijntjes waar je maar niet vanaf komt. Wil je hier mee aan de slag gaan? Kom dan eens bij ArenaGym in Amsterdam Zuidoost kijken! We zijn makkelijk bereikbaar vanaf Bijlmer Arena. 

Samen trainen is toch veel leuker? 
Of je nu in de ochtend wilt trainen of liever na werktijd trainen. Bij arenagym wordt er op elk moment van de dag een training aangeboden. Probeer een intensieve 30 minuten lunch workout in de ochtend of doe mee met een strenght and conditioning workout van 60 minuten. 

Geen ervaring? Begin bij ons. 
De drempel van de sportschool lijkt erg groot, vooral als je nog geen ervaring hebt. Om de drempel te verlagen bieden we bij ArenaGym een programma aan voor beginners (fundamentals programma). Hierin leer je in een kleine groep alle skills die je nodig hebt om me te kunnen doen met de groepslessen. 

Onze trainers willen alleen het beste. 
Onze trainers zijn altijd bezig geweest met het beste uit zichzelf te halen en zetten zich nu 100 procent in om het beste uit jou te halen!

Check hier de voordelen van trainen bij arenagym in Amsterdam Zuidoost:

• Verbetering in alle 10 de fysieke skills (o.a. meer kracht, snelheid, lenigheid)
• Word een betere versie van jezelf
• Train volgens de arenagym style
• Word onderdeel van onze community
• Integrale samenwerking met fysiotherapeut van ArenaFysio
• Krijg de beste begeleiding

Kickboksen Amsterdam Zuidoost

Kickboksen Amsterdam Zuidoost ook iets voor jou?

Wil je fitter worden? Probeer eens een les kickboksen bij ArenaGym

Bij kickboksen worden stoten en trappen gecombineerd in een les. Doordat je bij Kickboksen je hele lichaams gebruikt is het ideaal om te werken aan je conditie, kracht en snelheid. Wil je hier mee aan de slag gaan? Kom dan eens bij ArenaGym in Amsterdam Zuidoost kijken! We zijn makkelijk bereikbaar vanaf Bijlmer Arena. 

Waarom zou je voor kickboksen kiezen? 
Vind je het leuk om in een groep te werken aan je kracht en conditie? Wil je lichamelijk actief zijn. Kickboksen is een leuke manier om bezig te gaan met sporten en jouw doel te behalen.

Geen ervaring? Begin bij ons. 
Geen ervaring met kickboksen? Dit is geen probleem bij ArenaGym! Onze ervaren trainers zorgen ervoor dat jij stap voor stap alle technieken leert. Je komt hier net tegenover bokskampioenen te staan maar traint juist met mensen op jouw niveau. 

Onze trainers willen alleen het beste. 
Onze trainers zijn altijd bezig geweest met het beste uit zichzelf te halen en zetten zich nu 100 procent in om het beste uit jou te halen! 

Check hier de voordelen van trainen bij arenagym in Amsterdam Zuidoost:

• Verbetering in alle 10 de fysieke skills (o.a. meer kracht, snelheid, lenigheid)
• Leer stap voor stap alle technieken
• Combineer kickboksen met workouts
• Word onderdeel van onze community
• Geen machogedrag in de lessen
• Krijg de beste begeleiding

Kickboxing Amsterdam Zuidoost

Kickboxing Amsterdam Zuidoost om jouw doel te behalen!

Heb jij een doel die je wilt behalen? Wil je afvallen, fitter worden of je stress weg sporten. Vind je het volgen van een workout niks? Dan kan kickboksen iets voor jou zijn. Wil jij in een macho vrije omgeving kickboks les krijgen? 

Wil je fitter worden? Probeer dan eens kickboksen.
Bij kickboksen worden stoten en trappen gecombineerd in een les. Doordat je bij Kickboksen je hele lichaam gebruikt is het ideaal om te werken aan je conditie, kracht en snelheid. Wil je hier mee aan de slag gaan? Kom dan eens bij arenagym in Amsterdam Zuidoost kijken! We zijn makkelijk bereikbaar vanaf Bijlmer Arena.

Waarom zou je voor kickboksen kiezen? 
Vind je het leuk om in een groep te werken aan je kracht en conditie? Wil je lichamelijk actief zijn. Kickboksen is een leuke manier om bezig te gaan met sporten en jouw doel te behalen.

Geen ervaring? Begin bij ons. 
Geen ervaring met kickboksen? Dit is geen probleem bij arenagym! Onze ervaren trainers zorgen ervoor dat jij stap voor stap alle technieken leert. Je komt hier net tegenover bokskampioenen te staan maar traint juist met mensen op jouw niveau. 

Onze trainers willen alleen het beste. 
Onze trainers zijn altijd bezig geweest met het beste uit zichzelf te halen en zetten zich nu 100 procent in om het beste uit jou te halen!

Check hier de voordelen van trainen bij arenagym in Amsterdam Zuidoost:

• Verbetering in alle 10 de fysieke skills (o.a. meer kracht, snelheid, lenigheid)
• Leer stap voor stap alle technieken
• Combineer kickboksen met workouts
• Word onderdeel van onze community
• Geen machogedrag in de lessen
• Krijg de beste begeleiding

Fysiotherapie zuidoost

Ben je opzoek naar de beste fysiotherapie zuidoost?

Heb je al tijden last van je rug, je knie of een andere blessure. Wil je tot de bodem komen van je klachten en er in de toekomst geen last van hebben. Kom dan eens langs bij arenagym in Amsterdam Zuidoost. Goed bereikbaar vanaf Bijlmer Arena en op loopafstand aan metrohalte Bullewijk

Trainen kan altijd.
Ben je onder behandeling bij een manueel therapeut en wil je toch de workouts volgen? Dit kan bij arenagym. Door de integrale aanpak tussen trainers en therapeuten worden de workouts altijd aangeboden op jouw niveau. Zo kun je ondanks een blessure toch meedoen met de workouts. Onze Coaches en fysiotherapeuten hebben continue overleg over jouw behandeltraject. Er wordt gesproken over je vooruitgang, belastbaarheid en niveau van trainbaarheid.

Fysiotherapie zuidoost? Zoek niet verder!
Wij nemen de tijd voor een uitgebreid intakegesprek, een plan op maat en intensieve behandeling en coaching.

Check hier de voordelen van fysiotherapie bij arenagym in Amsterdam Zuidoost:

• Werken vanuit een uitgebreid onderzoek
• Integrale aanpak van behandelen
• Alles onder één dak
• Professionele behandelaars en trainers
• Train in overleg met de therapeut
• Altijd succes

Manueel therapeut amsterdam zuidoost (20)

Ben je opzoek naar een manueel therapeut Amsterdam zuidoost

Wordt je gehinderd tijdens het sporten door een blessure en weet je geen raad meer. Probeer dan en workout bij arenagym. Door de nauwe samenwerking met onze manueel therapeuten kunnen we tijdens een workout beter rekening houden met je blessures en stappen maken in je herstelproces. arenagym is op loopafstand van Bijlmer Arena om te hoek bij station Bullewijk.

Wat is de oorzaak van de klacht 
De fysiotherapeut kijkt verder dan alleen de klacht. De fysiotherapeut gaat op zoek naar de oorzaak van de klacht. Wat is de reden dat je nu last van je rug hebt. Door niet alleen de klacht te behandelen maar ook de oorzaak van de klacht te vinden zorgt de fysiotherapeut ervoor dat de klachten niet meer terug komen.

Integrale aanpak 
Onze Coaches en manueel therapeuten hebben continue overleg over jouw behandeltraject. Er wordt gesproken over je vooruitgang, belastbaarheid en niveau van trainbaarheid.

Fysiotherapie zuidoost? Zoek niet verder!
Wij nemen de tijd voor een uitgebreid intakegesprek, een plan op maat en intensieve behandeling en coaching.

Check hier de voordelen van manueel therapeut bij arenagym in Amsterdam Zuidoost:

• Werken vanuit een uitgebreid onderzoek
• Integrale aanpak van behandelen
• Alles onder één dak
• Professionele behandelaars en trainers
• Vind de oorzaak van je klacht
• Altijd resultaat

crossfit amsterdam zuidoost

Ben je op zoek naar CrossFit Amsterdam Zuidoost? Je hebt het gevonden!

CrossFit is de manier om je conditie en kracht te verhogen. Door middel van leuke gevarieerde workouts in groepsvorm word je elke keer uitgedaagd het beste uit jezelf te halen. Lijkt je dit wat? Kom dan eens bij arenagym in Amsterdam Zuidoost kijken! We zijn makkelijk bereikbaar vanaf Bijlmer Arena. 

Train zoals je lichaam bedoeld is te bewegen.
Bij arenagym vind je geen apparaten waar in moet klimmen. Wij geloven erin dat je moet trainen op de wijze waarop je lichaam hoort te bewegen. We bouwen geen bodybuilders maar mensen die echt fitter willen worden.

Trainen wanneer jij wilt.
Of je nu voor, tussen of na werktijd trainen wilt trainen. Bij arenagym wordt er op elk moment van de dag een training gegeven. Doe eens mee met een intensieve 30 minuten lunch workout in de middag of doe mee met een strenght and conditioning workout van 60 minuten in de avond.

Geen ervaring? Geen probleem!
Nog nooit eerder meegedaan met een les? Geen probleem, alle lessen worden aangepast op jouw niveau. Zo is er altijd een beginners versie van elke work-out aanwezig. Dan train je toch gewoon mee met de groep. 

Onze trainers willen dat jij je doel bereikt.
Bij arenagym hebben de trainers passie voor het helpen van mensen met hun doel. Hier vind je geen trainers die ongeïnteresseerd met hun mobiel bezig zijn maar trainers die actief meedenken met jou.

Check hier de voordelen van trainen bij arenagym in Amsterdam Zuidoost:

• Verbetering in alle 10 de fysieke skills (o.a. meer kracht, snelheid, lenigheid)
• Behaal je doel sneller dan verwacht
• Train met de arenagym trainers
• Word onderdeel van onze community
• Integrale samenwerking met fysiotherapeut
• Krijg de beste ondersteuning en begeleiding
© 2020 ArenaGym
Locatie & contact
ArenaGym ligt in het zakendistrict Amstel lll. Parkeren is mogelijk op ons eigen parkeerterrein.
Lemelerbergweg 32, 1101AH Amsterdam
020 261 44 92
info@arenagym.nl
phone-squareenvelopemaphomeheartuserslocationcalendar-fullframe-contract linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram