Eerst even voorstellen

 

ArenaGym richt zich voornamelijk op bedrijven en de werknemers hiervan. De doelstelling is om binnen 5 jaar tijd te groeien naar 3 vestigingen op bedrijfslocaties in Amsterdam. Je werkt bij ons dan ook met ondernemers, managers en andere interessante mensen met maar 1 missie: het schrijven van hun eigen succesverhaal. Bij ons geen trainers en coaches die hun telefoon interessanter vinden dan de klant. Wij gaan voor spectaculaire resultaten, iedere klant zien wij als een nieuwe uitdaging die middels intensieve coaching op onze 10 kernelementen naar zijn of haar doel geholpen moet worden. Of hoe wij het ook wel zeggen, van iedere klant maken wij een succesverhaal!

Toelichting op de functie als corporate sales manager

 

Als corporate sales manager ben je verantwoordelijk voor het aangaan en onderhouden van relaties met bedrijven in de buurt en het actief op zoek gaan naar interessante partnerships met bijvoorbeeld winkels of horeca gelegenheden. Een deel van je functie zal bestaan uit zelfstandig new business genereren, een deel uit relatiebeheer en een deel upselling vanuit de klanten die nu al bij ArenaGym sporten. Ook zullen er leads binnenkomen uit online activiteiten welke je dient op te volgen. Alle activiteiten verwerk je netjes in een CRM systeem waardoor jouw resultaten altijd inzichtelijk zijn.

Waar zijn wij naar op zoek?

Jij hebt al enkele jaren ervaring in B2B sales en dit is de 2e of 3e stap in je carrière. Je hebt logischerwijs affiniteit met fitness en dit straalt er dan ook vanaf! Je kunt goed omgaan met vrijheid en doelstellingen en je hebt voldoende know-how om samen met de eigenaar een strategisch plan op te stellen hoe je je doelstellingen gaat halen.

Wat kun je van ons verwachten?

 

  • De keuze uit een zzp constructie of een loondienst constructie voor 8-12 uur per week

  • Elke maand een interne opleiding dag

  • Opleidingsmogelijkheden

  • Je werkt in een jong (gemiddeld 30 jaar oud) en ondernemend team.

  • Doorgroeimogelijkheden

Functie-eisen

 

Veel belangrijker dan je CV vinden wij je kwaliteiten, je karakter, je eigenschappen en je talenten. De ideale kandidaat heeft veel van de onderstaande kwaliteiten. Jij bent iemand die:

 

Bruist van de Energie: Je bent een harde werker, je bent jong van geest, je hebt uithoudingsvermogen en een positieve instelling.

Humor heeft: We proberen altijd grappig en informeel te zijn, maar ons werk wel heel goed te doen, het zou mooi zijn als jij deze eigenschappen ook bezit.

Positief is: Jij hebt van nature een positieve instelling tijdens het trainen, richting de klant en als collega.

Passie heeft voor 1:1 begeleiding.

Veel empathie heeft: Jij kunt je goed inleven in de gevoelens en gedachtegang van een ander.

Verantwoordelijk en zelfstandig is: Je krijgt veel vrijheid en daarvoor verwachten wij een grote verantwoordelijkheid voor gemaakte afspraken en het afleggen van verantwoording daarover. Ook betekent werken in een kleine organisatie: veel dingen geheel zelf doen van A tot Z.

Impact heeft: Jij kunt anderen meenemen in jouw ideeën en plannen.

Nieuwsgierig en intelligent is: Je hebt een brede algemene ontwikkeling en brede interesses.

Vloeiend Engels. Je Engels is goed genoeg om in het engels coaching en training te geven.

Commercieel: Je bent, uiteraard, commercieel. Uiteraard.

Ons selectieproces ziet er als volgt uit:

 

  1. Een brief met je motivatie en CV. Wees in je brief heel duidelijk waarom je deze baan wil en in hoeverre je voldoet aan het door ons gezochte profiel. Deze kun je sturen naar jurre@arenagym.nl.

  2. Een kennismakingsgesprek.

  3. Een dag meelopen.

  4. Contract aanbod.

SUCCES MAIL

Ontvang elke maand inspiratie voor jezelf én jouw bedrijf

We sturen alleen nuttige mails, beloofd!

.