Coachingspakketten

Coachingspakketten

Je begint met een persoonlijk strategieplan

Bij ArenaGym helpen wij jou een doel te bepalen, te onderzoeken of dit haalbaar is en dan te coachen richting dit doel. Je begint met een persoonlijk strategie plan, dit is jouw persoonlijke plan waarin alle wijzigingen staan die we denken dat nodig zijn om jouw doel te halen.

 

In een bedrijf maak je eerst een strategieplan voordat je aan de slag gaat, waarom zou je dat met je lichaam anders doen? Zie coaching dan ook als de steengoede manager die zorgt dat het bedrijf zich aan de succesvolle strategie vast blijft houden met volledige focus. Bij een coachingsprogramma van ArenaGym krijg jij dan ook een manager die jou aanspreekt als je van de strategie dreigt af te wijken, die samen met jou de strategie aanpast en die de doelen bewaakt. Kortom: een coach van ArenaGym helpt jou gemotiveerd te blijven en vertrouwen te houden in het proces richting je einddoel.

Kies uit 3 pakketten

Je kunt kiezen uit 3 pakketten, een pakket van 3 maanden, 6 maanden of 9 maanden. Welk pakket het beste bij je past is vooral afhankelijk van hoeveel er moet veranderen om je doel te halen.

Wat zit er allemaal in:

  • Duidelijke doelstelling
  • Regelmatige metingen
  • 24/7 mogelijkheid tot contact met jouw coach
  • Wij helpen je met volhouden
  • Veel afspraken met je coach
  • Elke week online content die je ondersteund bij je traject

Let op: een coachingstraject betekent dus alleen coachen, niet trainen. Je wordt dus alleen middels gesprekken geholpen op weg naar jouw doelstelling. Sporten wordt wel aanbevolen om te doen maar dat zit niet bij de prijs van het coachingstraject in.

SUCCES MAIL

Ontvang elke maand inspiratie voor jezelf én jouw bedrijf

We sturen alleen nuttige mails, beloofd!

.