Sportschool Amsterdam Zuidoost

  • Ga resultaatgericht aan de slag
  • Sport in een fijne sfeer 
  • Train met gelijkgestemden

Zoek je een goede coach in Amsterdam Zuidoost?

Wil je fitter worden? Sterker worden? Aan je conditie werken? Of eindelijk van al die vage pijntjes af komen? Kom dan eens bij ArenaGym in Amsterdam Zuidoost kijken! Goed bereikbaar met OV (2 minuten vanaf Bijlmer Arena, pal aan metrohalte Bullewijk) en tussen de bedrijven zoals onder andere de ABN Amro. We maken graag kennis met je!

Een goede coach helpt je volhouden

Hier herken jij je vast in: het is januari en je hebt goede voornemens gemaakt maar tegen de zomer ben je deze allang weer kwijt. Wat je nodig hebt is een goede coach!

Een goede coach helpt je met een realistische doelstelling

Wat is nou eigenlijk je doelstelling? En is deze wel haalbaar? En in wat voor tijdsbestek? Een goede coach helpt je naast het volhouden van je motivatie ook met het maken van een plan en het bepalen van een realistische doelstelling.

Bij ArenaGym coachen we je op alle succespijlers

Een duurzaam resultaat is niet alleen afhankelijk van sport en voeding. Wij coachen je naast sport en voeding ook op: beweging, natuur, ontspanning, mentaal management, yin medicine (yoga houdingen ter ondersteuning van je herstel). We gebruiken apps, persoonlijke gesprekken en 24/7 contact via mail, app en telefoon om er altijd voor jou te zijn.

Maak een persoonlijke afspraak

We geven je een rondleiding door ArenaGym

In een rustige setting vertel jij wie je bent

We vragen wat je doelen zijn en wat je allemaal al hebt geprobeerd om deze te behalen, én wat de reden is waarom je deze destijds niet hebt behaald

Op basis van het gesprek stellen we een traject voor: dit bestaat bijvoorbeeld uit: coaching, training en/of fysiotherapie

We plannen een vervolg intakegesprek bij de juiste personen en/of jouw eerste les

Uiteraard krijg je ook de mogelijkheid om een les te proberen alvorens je ergens aan vastzit

DE LOCATIE

ArenaGym is een sportschool in Amsterdam Zuidoost, pál naast metrohalte Bullewijk en 2 minuten afstand van Bijlmer Arena. Parkeren is mogelijk na 16:30 uur (gratis) op ons eigen parkeerterrein.

Hogehilweg 20, 1101CD Amsterdam

020-8207555

info@arenagym.nl

Coach Amsterdam Zuidoost? Zoek niet verder!

Wij nemen de tijd voor een uitgebreid intakegesprek, een plan op maat en intensieve coaching. Trainen doe je bij ons in kleine groepjes of met een personal trainer. We komen graag in contact om te kijken of we je kunnen helpen.

Onze visie

Bij ArenaGym geloven we erin dat iedereen dezelfde doelstelling heeft: fit worden. Voor ons betekent fit worden dat jij energie hebt om de dingen te doen die je echt wilt doen (=vitaliteit) en dat je fysiek in staat bent om meer te doen dan je leeftijdsgenoten. Dit betekent niet alleen dat je meer kracht of conditie hebt maar ook snelheid, uithoudingsvermogen, belastbaarheid tegen blessures, mobiliteit/stabiliteit en lenigheid. Alle trainingen bij ArenaGym zijn dan ook zo opgebouwd dat je beter wordt in al deze facetten. Daarnaast helpen we je middels een strategieplan of een coachingstraject om je leefstijl op peil te krijgen.

Natuurlijk heb jij ook nog een andere doelstelling. Misschien wil je wel een paar kilo afvallen, wil je ronde billen kweken of brede schouders of wil je juist aankomen in spiermassa. Dit is vooral een kwestie van voeding en leefstijl, onze trainingen zijn zo allround dat al jouw doelstellingen hiermee worden behaald.

Check hier de voordelen van coaching bij ArenaGym in Amsterdam Zuidoost

  • Werken vanuit een uitgebreid intakegesprek
  • Regelmatig meten en testen
  • 24/7 coaching
  • Wij maken gebruik van de ArenaGym app
  • Werken volgens een leefstijlplan
  • Coaching op alle succespijlers
  • Veel resultaat

WAT ANDEREN ZEGGEN

Jochem ter Steege – 40

‘’ArenaGym is voor mij ideaal. Ik werk er tegenover dus als het even kan dan ga ik naar ArenaGym voor een snelle (groeps)workout van 30 minuten. Ik heb een leuke klik met de trainers en alle klanten, wat mij vooral aanspreekt is dat er een ongedwongen sfeer hangt zonder macho’s. Ik ben blij dat we in de buurt zitten!’’

Emilie Donders – 31

‘’Nadat ik de eigenaar van ArenaGym in de Westerunie tegenkwam was ik meteen verkocht, ik wilde met hem trainen! Toen hij me ArenaGym liet zien en we met elkaar aan de slag gingen kwam ik erachter dat ze ook echt weten wat ze aan het doen zijn. Ik was al fit en wilde nog fitter worden, nou dit is zeker gelukt! Daarnaast is het altijd gezellig en wordt er tijdens de trainingen veel gelachen.’’

Sagina Etnel, 32

‘’ArenaGym heeft mij middels coaching geholpen om gezonder te eten, beter te slapen, meer te bewegen en consequent te komen trainen. Dit heeft geresulteerd in een betere fysieke gesteldheid en meer energie gedurende de dag. De sfeer is voor mij het grootste verschil met een ‘’normale’’ sportschool. Bij ArenaGym kennen ze me echt en voel ik mij thuis. Dit heb ik nog niet eerder zo ervaren.”

Bekijk hier al onze diensten

Proefles

Proefles/intake aanvragen

SUCCES MAIL

Ontvang elke maand inspiratie voor jezelf én jouw bedrijf

We sturen alleen nuttige mails, beloofd!

.