Zelfstandig Trainen

Zelfstandig trainen

Open Gym

Soms moet je elkaar in een relatie, zakelijk of niet, een beetje vrijlaten. Je eigen ding kunnen doen als dat nodig is. Dat geldt ook voor sporten. Tijdens de Open Gym uren is de gym dus helemaal van jou. Of nouja... zolang jij je aan jouw persoonlijke en door ons opgestelde trainingsschema houdt. Echt helemaal zelf je gang gaan tijdens de Open Gym uren kan als je gevorderd bent op sportgebied. Lijkt helemaal zelf je gang gaan wel wat? Dan weet je je eerste doel waarschijnlijk al!
Wat kan je verwachten tijdens de open gym uren?
Het kan zijn dat je naast de groepslessen behoefte hebt om vrij te trainen. Bijvoorbeeld om te kunnen werken aan je zwakke punten of omdat je een blessure hebt waardoor groepstrainingen even niet mogelijk zijn. Onze Open Gym uren geven jou deze mogelijkheid om zelf je gang te gaan.
Lekker doen wat je zelf wil en af en toe eigenwijs zijn zien wij van arenagym ook wel zitten, maar wel op een veilige manier. Ben je nog niet helemaal thuis in de sportschool? Dan kan je een vrije training alleen doen op basis van een schema. Dit is vooral in jouw belang. Zo weet je zeker dat je op de juiste, veiligste en effectiefste manier aan jouw doel werkt.
Wat levert trainen tijdens open gym uren op?
• Mogelijkheid om aan zwakke punten te kunnen werken.
• Op eigen tempo je schema afgaan.
• Werken aan oefeningen voor herstel van een blessure.
Persoonlijk trainingsschema
Lijkt het je wat om af en toe vrij te trainen en te werken aan je persoonlijke doel(en)? Wij zouden arenagym niet zijn als wij jou daar niet bij zouden helpen. Zo vinden wij het erg belangrijk dat je zo snel mogelijk, op de juiste manier jouw doel bereikt. Wil je van je blessure af? Met onze fysiotherapeuten stellen we een schema op en zorgen wij ervoor dat de ene blessure niet de andere wordt. Nergens last van op een paar zwakke punten na? Ook daar kunnen wij een passend schema voor opstellen en worden je zwakke punten misschien wel je sterkste.
© 2020 ArenaGym
Locatie & contact
ArenaGym ligt in het zakendistrict Amstel lll. Parkeren is mogelijk op ons eigen parkeerterrein.
Lemelerbergweg 32, 1101AH Amsterdam
020 261 44 92
info@arenagym.nl
phone-squareenvelopemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram