CrossFit Amsterdam Zuidoost

WOD
Je kan ervoor kiezen om een uur voor elke training bezig te zijn met het vaststellen van oefeningen, om er vervolgens niet eens zeker van te zijn of je de oefeningen wel effectief en op de juiste manier uitvoert... Óf je kiest voor een workout welke is bedacht 365 dagen per jaar een andere workout, je doet geen dag hetzelfde.
Wat kun je verwachten van een CrossFit WOD in Amsterdam zuidoost?
Een voordeel van deze manier van trainen is dat je in minder tijd veel meer resultaat haalt. Wanneer jij een presentatie in elkaar knalt, knallen wij het programma voor die dag op het bord. Wanneer jij ervoor zorgt dat je rapportage op tijd af is, zorgen wij ervoor dat de training geen overlapping heeft in spiergroepen of energiesystemen met de trainingen van de vorige dagen en perfect is afgestemd op de volgende dagen. Wij werken volgens een professionele periodisatie die ook topsporters gebruiken. In vakjargon: wij periodiseren non-linear. Dat zorgt dat jij elke week beter wordt, zonder blessures en in allerlei energiesystemen tegelijk. Daarnaast hoef je je ook geen zorgen te maken of de training wel effectief is. Het accent van elke training is anders terwijl het doel hetzelfde blijft: allround fit worden. De effectiviteit behouden wij door bij elke training de focus op een ander aspect als kracht, uithoudingsvermogen, snelheid of mobiliteit te leggen. Trainen met een logische achterliggende gedachten dus maar wel op je eigen niveau.
Wat levert een CrossFit WOD in Amsterdam zuidoost op voor jou?
• Meer energie
• Verbetering in alle 10 de fysieke skills (kracht, snelheid, lenigheid etc.)
• Toename in spiermassa
• Spiertoning
• Vetverlies
• Strakker lichaam zonder "opgeblazen" spieren
• Zorgeloos trainen waarbij de oefeningen al voorbedacht zijn met een logische achterliggende gedachte
• Resultaten van een personal training maar de gezelligheid van een groep
• In korte tijd van je chronische pijntjes afkomen
• Trainen in een fijne atmosfeer met veel persoonlijke aandacht
Wat is CrossFit?
Wanneer je gewichtheffen, powerliften, gymnastiek, atletiek en strongman combineert krijg je CrossFit. Hierdoor wordt de focus dus ook verlegd naar wat je kunt en welke nieuwe dingen je nog allemaal zou kunnen leren in plaats van hoeveel je weegt of hoeveel vet je hebt. Elke WOD (workout of the day) verschilt maar ze zijn altijd gebaseerd op de 9 fundamentele bewegingen van CrossFit, onder hoge intensiteit en constant variërend. Het klinkt misschien gek, maar CrossFit is voor iedereen! Van jong tot oud en met of zonder blessure.
CrossFit Amsterdam zuidoost
Ben je op zoek naar CrossFit Amsterdam Zuidoost? Je hebt het gevonden!
CrossFit is de manier om je conditie en kracht te verhogen. Door middel van leuke gevarieerde workouts in groepsvorm word je elke keer uitgedaagd het beste uit jezelf te halen. Lijkt je dit wat? Kom dan eens bij arenagym in Amsterdam Zuidoost kijken! We zijn makkelijk bereikbaar vanaf Bijlmer Arena.

Train zoals je lichaam bedoeld is te bewegen.
Bij arenagym vind je geen apparaten waar in moet klimmen. Wij geloven erin dat je moet trainen op de wijze waarop je lichaam hoort te bewegen. We bouwen geen bodybuilders maar mensen die echt fitter willen worden.

Trainen wanneer jij wilt.
Of je nu voor, tussen of na werktijd trainen wilt trainen. Bij arenagym wordt er op elk moment van de dag een training gegeven. Doe eens mee met een intensieve 30 minuten lunch workout in de middag of doe mee met een strenght and conditioning workout van 60 minuten in de avond.

Geen ervaring? Geen probleem!
Nog nooit eerder meegedaan met een les? Geen probleem, alle lessen worden aangepast op jouw niveau. Zo is er altijd een beginners versie van elke work-out aanwezig. Dan train je toch gewoon mee met de groep.

Onze trainers willen dat jij je doel bereikt.
Bij arenagym hebben de trainers passie voor het helpen van mensen met hun doel. Hier vind je geen trainers die ongeïnteresseerd met hun mobiel bezig zijn maar trainers die actief meedenken met jou.

Check hier de voordelen van trainen bij arenagym in Amsterdam Zuidoost
• Verbetering in alle 10 de fysieke skills (o.a. meer kracht, snelheid, lenigheid)
• Behaal je doel sneller dan verwacht
• Train met de arenagym trainers
• Word onderdeel van onze community
• Integrale samenwerking met fysiotherapeut
• Krijg de beste ondersteuning en begeleiding
Wil je meer te weten komen over CrossFit bij arenagym in Amsterdam? Kom dan eens langs voor een proefles om de sfeer te proeven en onze community te leren kennen of lees hieronder onze CrossFit blogs.

Kun je als beginner CrossFit doen?De 9 fundamentele bewegingen van CrossFit
Welke CrossFit evenementen zijn er allemaal in Nederland?
Wat is functioneel trainen volgens de CrossFit filosofie?
Is CrossFit blessure gevoelig?
De 10 fysieke skills van CrossFit
© 2020 ArenaGym
VA Keurmerksbb-beeldmerk
Locatie & contact
ArenaGym ligt in het zakendistrict Amstel lll. Parkeren is mogelijk op ons eigen parkeerterrein.
KARSP Toren Noord:
Karspeldreef 4a, 1101 CJ Amsterdam
KARSP Toren Zuid: 
Bullewijkpad 3a, 1101 CB Amsterdam
020 261 44 92
info@arenagym.nl
phone-squareenvelopemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram