Kickboksen en zaktraining

Kickboksen en zaktraining

Ledereen heeft weleens een klap gekregen in zijn of haar leven. Of het er nou een in je gezicht was of dat hij op emotioneel vlak om de hoek kwam kijken, beide gevallen zijn niet echt fijn. Daarom zullen we bij zak trainingen alleen klappen geven op de zak en niet op elkaar. Hierdoor leer je de techniek van kickboksen op een andere manier toepassen. Bij de kickboks lessen ga je ook sparren, als je boos bent op een collega neem je hem beter gewoon mee naar een kickboksles bij arenagym!
Wat kan je verwachten bij onze zaktrainingen?
Niet alleen techniek is van toepassing, ook op conditioneel vlak is deze training goed. Ondanks dat je geen stoten uitdeelt aan elkaar, werk je wel met een partner. Zo zullen jij en je partner elkaar helpen door de zak tijdens het stoten stil te houden. Deze training komt vrijwel overeen met onze "normale" vorm van kickboksen, alleen is dit misschien een manier om helemaal los te gaan. Je hoeft namelijk geen rekening te houden met je partner.
Wat kan je verwachten van onze kickboks trainingen?
Naast de techniek achter het kicken leer je ook hoe je gecontroleerd je handen kan gebruiken tijdens deze vechtsport. Stoten geven gaat namelijk verder dan alleen een vuist maken en uithalen. Tijdens onze kickbokslessen staat het verbeteren van zowel techniek als conditie centraal. Een goede kickbokser weet niet alleen hoe en waarom hij een stoot doet, maar kan tijdens een wedstrijd niet afhaken omdat hij op conditioneel vlak niet sterk genoeg is. Doordat je jezelf leert verdedigen, kan het je zelfvertrouwen ook een boost geven. En misschien een van de belangrijkste voordelen: je traint je hele lichaam op een leuke manier.
Wat levert kickboksen en zaktraining op?
• Meer energie
• Belastbaarder lichaam
• Spiermassa toename
• Spiertoning
• Vetverlies
• Strakker lichaam zonder "opgeblazen" spieren
• Zorgeloos trainen waarbij de oefeningen al voorbedacht zijn met een logische achterliggende gedachte
• Resultaten van een personal training maar de gezelligheid van een groep
• In korte tijd van je chronische pijntjes afkomen
© 2020 ArenaGym
Locatie & contact
ArenaGym ligt in het zakendistrict Amstel lll. Parkeren is mogelijk op ons eigen parkeerterrein.
Lemelerbergweg 32, 1101AH Amsterdam
020 261 44 92
info@arenagym.nl
phone-squareenvelopemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram